10 halloween-klistermärken för extra spännande kväll

Behöver du inspiration till Halloween-dekorationen? Eller vill du göra ditt företag lite extra skrämmande? Läs våra bästa tips hur du använder Halloween-klistermärken för att dekorera ditt hem och företag.

1. Väck dina läskiga favoritkaraktärer till liv med 3D-klistermärken

Väck spöken, andar, zombies och alla deras vänner till liv genom att göra 3D Halloween-klistermärken. 3D-epoxiklistermärken är gjorda med ett polyuretanharts för att lägga till lite djup till dina vanliga 2D-plattklistermärken. Sätt fast dem på matlådan för barnen, på din bärbara dator eller vattenflaska, eller använd dem i dina Halloween-konst och hantverk som på tavelramar och i klippböcker

 

2. Få ditt hus eller kontor att se hemsökt ut med fönsterklistermärken

Genomskinliga halloween-klistermärken kan förvandla alla fönster eller glasytor till en spöklik scen. Använd fönsterklistermärken för att dekorera de främre fönstren i ditt hem. Vilket utseende du än vill ha, oavsett om du vill sätta upp några spöklika figurer i fönstren eller klistra på några vänliga små spöken för att hälsa dina gäster välkomna, är fönsterklistermärken ett roligt och enkelt sätt att dekorera till Halloween.

3. Skapa halloween-burketiketter

Skapa en festlig känsla i ditt kök med halloween-burketiketter och klistermärken. Skapa vintageinspirerade halloweenetiketter med kraftpappersmaterial för en rustik och kuslig atmosfär. Placera etiketterna på burkar eller behållare och lämna dem framme på din köksbänk för att få halloween till varje hörn av ditt hem.

4. Skapa och skriv ut läskiga dörrklistermärken

Gå in om du vågar! Halloween dörrklistermärken är bra för ytterdörrar och sovrumsdörrar. Dekorera utsidan av ditt hem med dörrklistermärken för att välkomna eller varna "bus eller godis-besökarna". Skapa en brottsplats med en "kom inte in-dekal", eller skapa en varm hälsning med festliga mönster och figurer. Oavsett vad du vill skapa kan dörrklistermärken sätta tonen.

5. Skapa häftiga scener med Halloween-väggklistermärken

Väggklistermärken är det bästa alternativet för att skapa hemsökta hus, hemsökta labyrinter eller för att förvandla arbetsplatsen till en riktigt skrämmande plats att vara på. Väggklistermärken kan vara allt från Halloween-hälsningar och mönster, till läskiga ikoniska karaktärer som Freddie Krueger och IT.

 

6. Dekorera din företagsförpackning med säsongsbetonade klistermärken

Använd Halloween-klistermärken för att förbättra ditt företags brand. Om du har en fysisk produkt eller post som du skickar till kunder och kunder, ta det ett steg längre denna Halloween-säsong genom att dekorera dina förpackningar eller produkter. Din kund eller dina mottagare kommer ihåg den extra ansträngningen.

7. Skapa vinylklistermärken för häxiga vinälskare

Regnet faller, löv ligger på marken, det är dags att tända ett ljus och dra fram den gamla pyssellådan! Uppgradera ditt Halloween-konst- och hantverksspel med vinyldekaler. Vinyl Halloween-klistermärken är perfekta för att skapa dina egna specialglas.

8. Skicka ut Halloween-logotypklistermärken i begränsad upplaga

Få ditt varumärke att sticka ut med en säsongsbetonad twist. Fans av ditt varumärke kommer att älska en halloween-inspirerad logotyp. Behåll din design, lägg till några säsongsbetonade färger eller element och sälj din logotyp eller skicka ut dem med dina produkter. Säsongsbetonat varumärke är ett bra sätt att fira årstiderna och marknadsföra ditt företag.

9. Hoppa över allt kladd - dekorera din pumpa med klistermärken istället

Använd klistermärken för att dekorera din pumpa och hoppa över kladdet inuti. Dina pumpor kommer att hålla längre och det är barnsäkert. Vill du hålla dig till den klassiska att gröpa ur pumpan? Använd klistermärken för att skapa stenciler så pumporna blir precis som du önskar.

 

10. Vinn titeln som bästa "tbus eller godis" med osynliga bläckklistermärken

Är du redo att inneha titeln som det bästa trick or treat-huset i grannskapet? Hoppa över godiset och skicka ut Halloween-klistermärken med osynligt bläck. Det här speciella bläcket visas endast under UV-ljus. Skicka med en liten UV-lampa till klistermärken för minnesvärda klistermärken som barnen kommer att prata om hela året.

Written by: Henrik 2022-10-03