Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Tillval för Klistermärken

När det handlar om att uttrycka din unika stil, finns det inget som slår ett personligt designat klistermärke. Utforska vårt sortiment av extra alternativ som ger dina klistermärken en extra touch.

Oändliga möjligheter med tillval

Med våra olika laminat och bläck är möjligheterna att anpassa klistermärken nästan oändliga. Laminat kan ge klistermärkena hållbarhet, UV-skydd, vattentåliga och holografiska cracked ice-ytbehandlingar, vilket gör dem lämpliga för många olika användningsområden. Våra bläck å andra sidan kan skapa olika effekter som neonfärger och till och med UV-reaktiva egenskaper. Vare sig det är för varumärkesbyggande, marknadsföring eller personliga uttryck är anpassade stickers ett utmärkt sätt att ge varje projekt eller produkt en extra känsla.

 
I alla storlekar och former
Skärs exakt efter din design
Ett brett utbud av material
Oändliga möjligheter för din design
Vatten- och diskmaskinsäker
Håll din design intakt
 
 

Hur du använder våra tillval

Här är några vanliga frågor om hur du gör och beställer klistermärken.

Nej, det är ett laminat som täcker hela klistermärket. När du lägger till specialeffekter som cracked ice på klistermärkena appliceras ett klart laminat över hela klistermärkesytan. Det går inte att applicera effekten på endast vissa områden utan att också applicera laminatet, som skyddar klistermärket och förstärker effekten.
Back paper print är en typ av utskrift som görs på det avdragbara pappret på baksidan av dina stickers. Detta ger dig ytterligare utrymme för att lägga till information om ditt varumärke, t.ex. webbadress, länkar till sociala medier eller kontaktinformation. Det är också ett bra ställe att lägga in en QR-kod som kan skannas av kunderna, eller helt enkelt en annan rolig design som kompletterar din klistermärkesdesign på framsidan. Utskrift på baksidan tar inte bort designen på framsidan av ditt klistermärke, men det erbjuder ett användbart och kreativt sätt att lägga till extra värde och information till dina klistermärken.
UV-reaktivt bläck ändrar sitt utseende när det utsätts för UV-ljus. Vårt rosa UV-bläck lyser extra neonrosa, medan vårt osynliga bläck endast är synligt i UV-ljus. Denna effekt skapas med hjälp av speciella pigment som avger ljus vid en högre våglängd. UV-reaktivt bläck är ett utmärkt sätt att ge klistermärken en unik och iögonfallande effekt, särskilt i svagt ljus.
Holografisk Cracked Ice laminat har en frostig, holografiskt mönstrad yta som skapar en rolig, gnistrande effekt när ljuset faller på den. Det är ett utmärkt sätt att få dina klistermärken att sticka ut och väcka uppmärksamhet, samtidigt som det ger ett skyddslager för att förhindra slitage. Om du använder cracked ice-laminat kan du ge dina klistermärken en extra gnistrande wow-effekt som gör dem mer minnesvärda och iögonfallande.
Nej, du kan inte kombinera alla tillägg på ett klistermärke. Varje tillägg, t.ex. neonrosa bläck, osynligt bläck eller cracked ice-laminat, har sina egna unika egenskaper och effekter. Du kan dock använda ett av dessa tillägg för att skapa en unik och iögonfallande design för anpassade klistermärken.