Om StickerApp

StickerApp skapades med idén att göra det enkelt att beställa trycksaker online. Vi satte ihop ett team med kreativa webbutvecklare och tillsammans skapade vi en unik tjänst. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och vi värdesätter kvalitet och enkelhet. StickerApp levererar idag klistermärken till hela världen.

Skapa egna klistermärken eller köp från vår shop

Vårt team är fyllt av ambitiösa medarbetare som alltid strävar efter att leverera de bästa klistermärkena till våra kunder. Vi jobbar konstant med att utveckla vår site för att kunna erbjuda möjligheterna att skapa de klistermärken ni själva vill, och alla ska få en så professionell och smidig upplevelse som möjligt. Allt från att erbjuda rätt material på era klistermärken till att köpa färdiga ovanliga klistermärken. Att alltid ligga i framkant gällande den senaste teknologin och att leverera marknadens bästa stickers är del av vår filosofi.

Vi vet att vi alltid kan bli bättre så har du idéer och feedback så tveka inte att kontakta oss. Kolla gärna in vårt Instagramkonto där över 700,000 följare inspireras av våra produkter.

info@stickerapp.se

Org no. 556716-2390
StickerApp AB
Bronsgatan 12
234 35 Lomma

Hur skapar man klistermärken

Låt vår StickerCat visa hur de går till - Det är enkelt!

StickerApps historia

StickerApp skapades när de fyra grundarna, Carl, Hugo, Ludvig och Henrik möttes på en strand efter en dag med kitesurfning, med idén att sälja minimotorcyklar. År 2006 började de sälja minimotorcyklarna från en contianer från Malmö oljehamn. Allt eftersom de sålde motorcyklar fick de fler och fler förfrågningar om dekaler att sätta på motorcykeln.

De började plocka hem klistermärken och dekaler inköpta från Kina. Med långa leveranstider och med blandad kvalité fick de hem dem och sålde vidare till de som önskade. Men här föddes en idé - varför inte investera i egna maskiner? De säger sig själva varit ganska naiva och optimistika - så självklart köpte de in maskiner och placerade i Ludvigs vardagsrum! Vardagsrummet blev en plats för produktion, Ludvig fick dock behålla sovrummet i fred när de andra kom dit och jobbade om dagarna. Men idén att göra det enkelt att beställa trycksaker online fortsatte växa.

Kvalité även vid små volymer

2008 la de ner tanken på minimotorcyklar och valde att på heltid satsa på att ta klistermärkesindustrin framåt. Maskinerna och dess mjukvara var något som de började att optimera. Carl den som var mest intresserad av att programmera började sätta sig in i denna värld och förbättra och förenkla flöden och kostnader att producera klistermärken. Han började sin jakt på att göra klistermärken tillgängliga för privatpersoner som inte behövde tusentals. På den tiden var konkurrenterna fortfarande fokuserade på manuella tryckare vilket inte är kostnadseffektivt medan StickerApp satsade på en digitalisering av hela företaget, även maskinerna till tryck. "Vi gjorde mjukvaran så pass bra att vi ändå hade råd att vara effektiva. Vi har alltid kunnat göra små volymer men av högsta klass".

En ny marknad på framfart - Det är enkelt!

StickerApp menar att de startade en marknad i Sverige som inte tidigare hade funnit:  “En produkt/lösning där ni kunde låta kunden göra i stort ett klistermärke utan att det skulle bli för omständligt” För i USA var klistermärkskulturen redan väletablerad och idag finns det klistermärken i varenda butik du besöker, mer eller mindre. För alla behöver klistermärken även om de inte vet om det än! Idag levererar StickerApp klistermärken runt om hela världen och hemsidan finns på 13 språk med kunder från stora företag via cykelaffären på hörnet, otroligt duktiga designers och till privatpersoner som bara vill ha ett roligt klistermärke.