Om StickerApp

StickerApp skapades med idén att göra det enkelt att beställa trycksaker online. Vi satte ihop ett team med kreativa webbutvecklare och tillsammans skapade vi en unik tjänst. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och vi värdesätter kvalitet och enkelhet. StickerApp levererar idag klistermärken till hela världen.

Skapa egna klistermärken eller köp från vår shop

Vårt team är fyllt av ambitiösa medarbetare som alltid strävar efter att leverera de bästa klistermärkena till våra kunder. Vi jobbar konstant med att utveckla vår site för att kunna erbjuda möjligheterna att skapa de klistermärken ni själva vill, och alla ska få en så professionell och smidig upplevelse som möjligt. Allt från att erbjuda rätt material på era klistermärken till att köpa färdiga ovanliga klistermärken. Att alltid ligga i framkant gällande den senaste teknologin och att leverera marknadens bästa stickers är del av vår filosofi.

Vi vet att vi alltid kan bli bättre så har du idéer och feedback så tveka inte att kontakta oss. Kolla gärna in vårt Instagramkonto där över 700,000 följare inspireras av våra produkter.

info@stickerapp.se

Org no. 556716-2390
StickerApp AB
Bronsgatan 12
234 35 Lomma

Hur skapar man klistermärken

Låt vår StickerCat visa hur de går till - Det är enkelt!