Om StickerApp

StickerApp är en framstående tillverkare av klistermärken, etiketter och dekaler. Huvudkontoret och primär tillverkning ligger i skånska Lomma, där produktion, support, IT, företagsledning och vårt kreativa team samarbetar för att erbjuda unika produkter i världsklass. Våra kunder – artister, konsumenter och företag – finns över hela världen.

Beställa klistermärken online

Vårt huvudfokus är att förenkla sättet att skapa och beställa klistermärken, etiketter och dekaler. Med digitala verktyg, som är direkt kopplade till vår fabrik, kan vi producera högkvalitativa klistermärken i både små och stora volymer. Genom innovationer och jävlaranamma har vi effektiviserat processer som förbättrar flöden, sänker kostnader och säkerställer kvalitet.

Community

Vi är mycket glada över att tillsammans med kunder och artister ha byggt upp ett community, en cool klubb som gemensamt bidrar till att utforska potentialen med stickers. Vi imponeras av uppfinningsrikedomen och konstnärskapet och är stolta över att ha samlat en stor skara följare på sociala medier, särskilt på Instagram där över hundratusentals dagligen inspireras av olika verk. Det är fantastiskt att se att så många behåller sin lekfulla och rebelliska inställning om att gränsen går där klistermärket tar slut.

Upplevelse och service

Våra team arbetar ständigt för att förbättra kundupplevelsen. Det ska inte bara vara enkelt och smidigt att skapa och beställa, utan också roligt och spännande att nyttja våra tjänster. Vi särskiljer oss från konkurrenterna genom våra unika verktyg och personliga insats vid granskning av alla beställningar. Vi erbjuder utmärkt service och support för att du ska bli nöjd med slutresultatet. Testa så får du se!

Global aktör

Med vårt entreprenöriella fokus och äventyrslusta fortsätter resan med full fart framåt. Från att vara störst i Sverige, till störst i Norden är vi nu tongivande i USA, Japan, Tyskland och Frankrike, med en ständigt växande närvaro i många andra länder. Företaget präglas av strävan efter förbättring, att ligga i framkant och att använda den senaste teknologin. Vår fabrik i Lomma nyttjar den mest avancerade teknologin och trycktekniken, medan våra team ständigt utforskar nya material och metoder.

Kontakta StickerApp

Oavsett din utgångspunkt och dina behov gällande klistermärken, etiketter och dekalar är vi din sidekick, den som alltid ställer upp och alltid levererar. StickerApp är din radarpartner i den frodiga djungeln av kreativitet och klister.

StickerApp AB
Org.nr. 556716-2390
Bronsgatan 12
234 35 Lomma
info@stickerapp.se