Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Gör egna klistermärken

Våra stickers tillverkas av högkvalitativa material, färger och tryckmetoder, vilket garanterar att din design ser bra ut och håller länge. Gör ditt eget klistermärke efter dina behov.

 
 

Egna stickers i alla storlekar och former

Med egna designer och storlekar kan du snabbt skapa klistermärken för varumärkesprofilering, marknadsföring, dekoration och logisitisk användning. Konstnär på uppgång? Skapa unika designer så att dina fans kan visa sitt stöd. Har du affärer att göra? Använd klistermärken för att marknadsföra produkter eller tjänster. Planerar du ett evenemang eller en fest? Gör ett bestående intryck och använd egna klistermärken för etiketter, inbjudningar och mer för att skapa en verkligt unik upplevelse. Klistermärken med tryck är prisvärda, enkla att distribuera och kan användas på en mängd olika ytor som bärbara datorer, anteckningsböcker, vattenflaskor och till och med bilar.

.

 
I alla storlekar och former
Konturskurna klistermärken
Brett utbud av material
Oändliga möjligheter för din design
Hög kvalitet
Anpassade klistermärken
 

Hur man gör egna klistermärken

Här är några vanliga frågor om hur man skapar och beställer dina stickers

Ja! Om du vill ha en mindre storlek, välj den närmast möjliga storleken i redigeraren och lämna en kommentar med de slutliga måtten. Vi kommer att justera det åt dig och priset kommer att förbli detsamma. Tänk på att om båda sidorna är under 3 cm måste vi skriva ut dina klistermärken på ark för att enklare skära klistermärkena rätt.
Det beror på storlek och material. Vi har ett minimumkrav på antal klistermärken med samma design som vi måste trycka. Om du bara vill ha ett klistermärke kanske du vill överväga våra A4 vinylark.
Minsta beställning för konturskurna klistermärken är 237 kr. Detta alternativ gäller för vit vinyl med glansig yta. Antalet klistermärken beror på storleken. Färg och skärning påverkar inte minimibeställningen.
Du kan gå till vår sida med anpassade klistermärken för att se ytterligare priser. Minsta beställning för klistermärken med tryck är 89 kr, detta alternativ är ett ark med klistermärken.
Detta ark är ungefär en 21.6x28 cm som du kan fylla med så många klistermärken som passar. Du kan ladda upp flera designer här eller fylla arket med en design. Dessa ark är kiss cut där det enskilda klistermärket kommer att lossna från arket.
Nej, varje design måste sparas som en enskild fil och laddas upp som ett eget konturskuret klistermärke. Du kan sedan spara den i din kundvagn och ladda upp nästa fil. Du kan ha flera olika designs på ett ark.
När du gör klistermärken med konturskärlinjen behåller vår editor de ursprungliga proportionerna i ditt konstverk.

Till exempel: Om ditt konstverk ursprungligen är 7.6x5 cm, med konturskärningen, finns det inget sätt att göra klistermärkena 7.6x7.6 cm. Du måste redigera ditt konstverk eller använda de cirkelformade/kvadratiska klistermärkena.