4.6 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Beställ
Egna Klistermärken

Gör dina egna anpassade stickers, etiketter och dekaler med vår otroligt smidiga och enkla klistermärkes-editor.

 

Skapa unika klistermärken och se resultatet direkt i editorn. Så enkelt! Priserna börjar på 237 kr för konturskurna klistermärken. Klistermärken på ett ark börjar på 89 kr.

 
StickerCat säger att det är lätt! Lämna en kommentar i editorn om du har några speciella önskemål om hur klistermärket ska se ut
 

FRI FRAKT
Inom Skandinavien

SKAPA ONLINE
I vår editor

HÖG KVALITÈ
Svensktillverkade

VÄDERBESTÄNDIGA
Klarar 2-4 år utomhus

Låt din konst komma till liv

Om du trodde klistermärken eller stickers bara var för barn att klistera vart än de vill - Du kan inte ha mer fel! Klistermärken är en källa till oändlig fantasi - du kan skapa, trycka och sätta upp klistermärken nästan var och hur som helst. Det är fantasin som sätter stopp för hur du vill att dina klistermärken/stickers ska se ut. Med över 10 olika material, fullfärgsutskrift och med konturskurna klistermärken erbjuder vi helt unika och anpassningsbara klistermärken. Precis som du drömde om när du var barn!

Är du heltids konstnär eller bara älskar att skapa snygga & roliga bilder? Figurskurna klistermärken, utan extra papper runt om bilden, erbjuder en helt ny möjlighet att sprida dina alster. Du kan även trycka hela ark som du skapar själv eller via våra mallar med klistermärken.

Stickers är valet för många artister

Vi har varit i tryckbranschen i många år och är lika stolta idag som första gången en artist ger oss förtroendet att materialisera deras bilder, ritningar, foton och konst. Genom åren har vi många musiker, designers & artister som återkommer för att beställa fler klistermärken vilket är väldigt roligt!

Men det är inte allt!

Vår enkla editor där du kan skapa och redigera dina bilder - i realtid! Vilket innebär att du inte behöver vänta på resultatet. Vill du ser hur ditt sticker skulle se ut i holografiskt eller glittrigt material - Testa och jämför vad som passar ditt klistermärke.

Schysst va?!

Skriv ut barnens teckningar

Visst älskar du dina barns konstanta flöde av teckningar, målningar och ja kladd? Nåväl, du älskar säkert dina barn. Så varför inte passa på att plocka ut de bästa teckningarna de skapat och skriv ut dem till helt unika klistermärken? Du kan trycka klistermärken styckesvis, såkallat konturskurna, eller placera dem på ett ark där du kan komponera ihop de teckningar du vill trycka. Vi är säkra på att dina barn kommer älska det, om inte annat kan de bli utmärkta som en liten överraskning till mor- & farföräldrar eller kompisar. Släng ner dem i presentpåsen på födelsedagskalaset?

Visste du att du kan även trycka på baksidan av klistermärket? Släng upp ett litet meddelande, budskap eller bild på klistermärket för att utnyttja hela potentialen. Vad ska ha på baksidan? Det sätter bara din kreativitet stopp för!

Egna klistermärken i olika material

Vi erbjuder en hel hög med material för att du ska kunna anpassa ditt klistermärke efter dina önskemål. Vi har allt från riktigt sköna holografisk, till industriklistermärken som sitter extra bra och tål extra mycket påfrestningar. Men kika gärna också på prismatik som har en skön retrokänsla, eller vill du hellre dansa i glittret från ditt klistermärke? Drömmer du om att sova ute oftare, ett självlysande klistermärke kanske kan ta dig närmare stjärnorna. Älskar du att pyssla hemma med allt från egna tomatsåser, till att organisera lådor? Våra klistermärken tryckta på återvunnet pappersmaterial skapar en riktigt “hemmagjord” känsla. 

Köp ett presentkort för klistermärken

Varumärkesbyggande klistermärken

Hallå där företagare! Har du någonsin funderat på hur du ska bygga ditt varumärke på ett nytt och annorlunda sätt? Hur ska du bli den som står ut på mässan eller det företag som märktes mest i minglet? Vad sägs om ett gäng unika och helt anpassade klistermärken? Klistermärken är perfekta att ge till potentiella kunder och samarbetspartners.


Varför då? För möjligheterna är oändliga. Du kan trycka upp din logga precis som den är, eller varför inte trycka på vårt holografiska material med skön 80tals vibe? Vill man sticka ut ordentligt kan man trycka på spegel eller transparent material som är väldigt ovanligt och exklusivt. Det bästa med dessa material är att du även kan trycka på baksidan av klistermärket - plötsligt har du ett komplett visitkort! Här kan du trycka dina kontaktuppgifter, slogan eller en kampanjkod - varför inte bara använda baksidan till en rolig bild?

Gör stickers för hjälmar, golv och väggar

Du kan även använda stickers på din arbetsplats, markera upp skåp och matlådor. Varför inte slänga upp ett klistermärke på arbetshjälmen eller på väggarna för att markera något viktigt? Med vårt Heavy duty material som är framtaget för tåla de mest påfrestande miljöer kan du vara säker på att klistermärket sitter kvar. Vårt transparenta klistermärke passar även alldeles utmärkt på affärens skyltfönster!

Snabb och fri frakt

Beställ ditt unika klistermärke redan idag - med snabb och fri frakt kan du snart börja bygga ditt varumärke. Du kan redan idag beställa unika klistermärken direkt hem till din dörr, för användningsområden och möjligheterna med våra stickers är oändliga. Önskar du flera olika klistermärken lägger du dem på ett ark eller toppstansade, behöver du flera av ett brukar vårt konturskurna vara det mest uppskattade alternativet. Join the sticker movement!