Vilken ska jag välja?
- Matt eller Glansig klistermärke

Matta klistermärken används vanligtvis för tillfälliga ändamål, medan glansiga är avsedda att hålla längre. Båda typerna av klistermärken kommer i olika former och storlekar, så välj rätt typ för dina behov.

Om du letar efter något som ska vara kvar en kort stund, välj då matta klistermärken. De är lätta att applicera och ta bort, och de lämnar ingen rester efter sig. Å andra sidan, om du behöver något som ska stanna på plats under lång tid, välj då glansigare klistermärken. De håller bättre än matta klistermärken och lossnar inte lätt.

matt eller glansig växel i stickerapps redigerare.

Vilket laminat passar dig bäst? Du väljer enkelt i redigeraren

Hur man använder anpassade matta klistermärken

Matta klistermärken är ett sätt att lägga till en rustik och personlig touch till vad som helst. Vi tycker att matta klistermärken är bäst för varumärkesbyggande och för att ge en rustik känsla till ditt företag eller personliga utrymme. De kan också användas för roliga DIY-projekt, som att dekorera dina väggar eller skapa anpassade klistermärken. Matta klistermärken är perfekta för inomhusmiljöer, men de bör inte användas utomhus eftersom de inte håller länge i solen.

 

Läs om Matta

Hur man använder blanka klistermärken

Det finns en hel rad blanka och glansiga klistermärken som bara väntar på att beställas. Men vad för sorts klistermärken är de? Och vad i allsin dar gör de?

Blanka klistermärken kan pigga upp vilket projekt som helst, särskilt de med en mer anpassad approach. De är perfekta för företag, men också för personliga projekt. Du kan klistra dem på vad som helst! Ytan är blank och slät, vilket betyder att det kommer se ännu bättre ut på din telefon eller laptop. De är även tillverkade av hållbar vinyl som är UV-skyddad, så du vet att du kan lita på dessa små rackare så länge du vill. Och de håller utomhus i upp till 4 år utan att tappa den speciella touchen.

Den här bloggposten fungerade som en introduktion till idén om matta eller glansiga klistermärken, samt deras funktion och hur ni bör använda dem.

 

Läs om klistermärkesmaterial

 

Author: Henrik 2023-06-10