4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Beställ
Egna Klistermärken

Skapa unika klistermärken med hjälp av vår otroligt smidiga och lättanvända sticker maker. Förstärk ditt varumärke, anpassa din utrustning eller sprid helt enkelt glädje med klistermärken. Priserna börjar på 254 kr.

 
StickerCat Is Easy! Vi säkerställer varje design före produktion. Har du en förfrågan? Lämna en kommentar.

Skapa klistermärken

Välj produkt, form, material, storlek och antal. Ladda upp ditt motiv och ta dig till vår editor.

 

FRI FRAKT
Inom Skandinavien

SKAPA ONLINE
I vår editor

HÖG KVALITET
Svensktillverkade

VÄDERBESTÄNDIGA
Klarar 2-4 år utomhus

3 Custom vinyl stickers.

Utforska fantasin

Klistermärken kan ge utlopp för oändlig kreativitet; du kan skapa, trycka och sätta upp klistermärken nästan var och hur som helst, precis som du drömde om när du var barn. Med olika material, färger, tillägg och bra verktyg erbjuder vi dig möjligheten att anpassa dina verk för att skapa unika klistermärken. Låt oss tillsammans se till att forsen av fantasi fortsätter flöda!

Valet för många artister

Lång erfarenhet av tryckeribranschen ger oss nöjet att samarbeta med framstående formgivare och artister. Vi är fortfarande lika stolta när vi får förtroendet att producera och ge liv åt deras konst, foton, ritningar och bilder. Med vår editor kan du testa dig fram. Oavsett tidigare erfarenhet kan klistermärken skapas i realtid. Kontakta oss om du vill ha hjälp!

Printa barnens teckningar

Vem kan motstå barnens ström av teckningar och målningar? Sortera ut de bästa och gör dem till unika klistermärken. Både barnen och deras mor- och farföräldrar kommer att bli överlyckliga! Skär ut klistermärken efter kontur, tryck dem styckvis eller kombinera på ett ark. Vi erbjuder roliga alternativ så dina klistermärken blir precis som du (eller dina barn) önskar.

Material och tillval

Vi använder material av högsta kvalitet för att kunna anpassa produkterna efter dina önskemål. Vi har variation från holografi och glitter till industriella klistermärken för tuffa påfrestningar, prismatiska klistermärken för retrokänslan, etiketter för organisation, glittret får oss dansa disco och de självlysande som tar dig närmare stjärnorna.

Yellow ear defenders with StickerApp logo sticker.
 
Glass with a fish custom sticker.

Hallå där företagare!

Vill du lyfta ditt varumärke? Med klistermärken kan du stå ut på mässan eller göra succé på minglet. Perfekta att sätta på produkter eller ge till samarbetspartners och potentiella kunder. På din, som på nästan alla arbetsplatser, finns säkert stort behov av stickers för att organisera, sortera, varna eller informera. Våra klistermärken finns i olika former och sätts på väggar, golv och tak; de piffar upp och pryder allt från arbetshjälmar och hyllor till produkter och förpackningar. Många företag använder våra transparenta klistermärken på skyltfönster och glasytor för maximal synlighet; en företagslogga för att markera revir eller för att informera om öppettider eller erbjudanden. Eftersom vi kan trycka även på klistersidan kan du själv välja om du ska sätta det på insidan eller utsidan

Form och funktion

Alla våra skräddarsydda klistermärken är (med ett fåtal undantag) väderbeständiga, klarar diskmaskinen och fortsätter se bra ut även när det utsätts för slitage. Vår mest populära produkt är vatten- och UV-beständig vinyl. När du trots allt inte vill ta några risker ska du välja våra Heavy Duty-klistermärken som används i industrilokaler, på förskolor, flygplatser eller utomhus där de ska tåla extrema väderförhållanden. För en hemmagjord känsla finns kraftpapper av 100% återvunnet papper. Här kan du läsa mer om våra material, och här kan du läsa mer om olika användningsområden. Vill du ha hjälp finns support alltid här för att hjälpa dig. Beställ redan idag. Fri frakt och snabba leveranser.

Gör klistermärken

Custom sticker with hi-tack vinyl.