Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Tåliga klistermärkesmaterial

Välj bland mängder av material med coola och unika effekter, ge dina klistermärken en extra touch av originalitet. Oavsett om du önskar en glansig finish för extra liv eller en matt yta för en modern känsla, har vi ett brett urval av material som inte bara ser fantastiska ut, utan också tål väder och slitage över tiden

 
 

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av material

När det gäller att skapa anpassade klistermärken är materialet du väljer lika viktigt som själva designen. Vinyl är ett populärt alternativ på grund av dess hållbarhet och vattentäta egenskaper. För ett mer miljövänligt och rustikt val välj Kraftpapper som är tillverkat av 100% återvunnet brunt papper. Genomskinliga klistermärken är perfekta för att lägga till en subtil touch på vilken yta eller fönster som helst, och holografiska alternativ ger en rolig och unik touch. Oavsett vilket material du väljer är det enkelt att visa upp din personlighet och stil.

 
I vilken storlek eller form som helst
Noggrant skuren efter din design
Brett utbud av material
Oändliga möjligheter för din design
Tillvalsalternativ
Bakpapperstryck och speciella färger
 
 

Vilket klistermärkesmaterial bör du välja

Hitta det perfekta materialet för dina behov, med information om funktioner, fördelar och rekommenderade användningsområden.

Låt dig bli förtrollad av allurens hos holografiska klistermärken! Dessa extraordinära skapelser har en förtrollande 3D-liknande effekt som elegant förändras med varje ljus och vinkel. Förbered dig på en visuellt slående och uppmärksamhetsväckande framtoning som säkerligen lämnar ett bestående intryck. Låt holografiska klistermärken låta en värld av förtrollning och underverk komma till liv, där designerna får liv med ett skimrande och dynamiskt närvaro. Var beredd på att göra ett uttalande som verkligen är utom denna värld med holografiska klistermärkens fängslande skönhet!
Omfamna skönheten hos transparensen! Våra transparenta klistermärken är utformade för att harmonisera med färgade ytor och låta de underliggande färgerna lysa igenom. Denna unika egenskap förbättrar synligheten av din design och skapar en fängslande effekt som smälter samman med bakgrunden. Låt din kreativitet ta centrumscenen när transparenta klistermärken ger liv åt din vision samtidigt som de smidigt omfamnar de omgivande färgerna. Förbered dig på en verkligt förtrollande och sömlös integration av design och bakgrund med våra transparenta klistermärken!
Stig in i elegansens värld med spegelklistermärken! Dessa utsökta skapelser erbjuder en reflekterande yta som utstrålar sofistikering och ger en touch av lyx till vilken design som helst. Förvandla vanliga applikationer till extraordinära mästerverk med en strömlinjeformad och modern estetik. Låt spegelklistermärken vara ditt hemliga vapen för att skapa en fängslande och polerad look som lämnar ett bestående intryck. Höj dina design till nya höjder med den skimrande dragningskraften hos spegelklistermärken!
Förbered dig på att bli imponerad av förtrollningen hos prismatiska klistermärken! Dessa magiska underverk visar en förtrollande display av färger och mönster som dansar och förändras med varje vinkel du betraktar. Förbered dig på en visuell resa som ingen annan när designerna kommer till liv med en dynamisk och fängslande effekt. Låt prismatiska klistermärken lägga till ett extra lager av häpnad och förundran till dina skapelser, vilket gör dem verkligen utmärka sig från mängden. Var redo att bli förtrollad av den hypnotiska dragningskraften hos prismatiska klistermärken!
Permanent klistermärke är utformat för långvarig bindning och är inte lätt att ta bort när det väl är applicerat. Det ger en stark och hållbar bindning, vilket gör det idealiskt för tillämpningar där klistermärket behöver vara på plats under en längre tid.

Hi-tack klistermärke, å andra sidan, erbjuder en ännu starkare initial bindning än permanent klisterämne. Det är speciellt formulerat för utmanande ytor eller situationer där maximal vidhäftning krävs, vilket säkerställer att klistermärket sitter fast ordentligt.

Å andra sidan ger low-tack klistermärke en mindre aggressiv bindning, vilket möjliggör enkel ompositionering och borttagning utan att lämna rester eller skada ytan. Detta klisterämne används ofta för tillfälliga eller återanvändbara klistermärken, där flexibiliteten att ta bort och återapplicera klistermärket önskas.

Det är viktigt att överväga de specifika kraven för din tillämpning när du väljer mellan permanenta, hi-tack eller low-tack klisterämnen för dina klistermärken.
 

Våra klistermärkesprodukter

Våra anpassade klistermärken tillverkas med högkvalitativa material och trycktekniker, vilket säkerställer att din design ser bra ut och håller länge.