Material av högsta kvalitet gör dina klistermärken unika

Skapa helt unika klistermärken i specialmaterial som skapar coola effekter - se alla klistermärkes material här!
Vi specialbeställer våra material från några av de ledande tillverkarna för att garantera högsta kvalité. Alla material* klarar mångårigt utomhusbruk och passar utmärkt för bilen, diskmaskinen och andra krävande miljöer.

Material & effekter till klistermärken

För att göra ditt klistermärke precis som du vill ha det har vi en stor mängd material. Allt från den vanliga vinyl ytan vi alla är bekanta med till sköna vibbar med holografiska, prismatiska och glittriga effekter. Men också självlysande material där inte en stjärnorna är långt borta, och vår transparenta vinyl för att placeras på t ex rutor eller bara skapa en skön effekt på din konst. Jobbar du inom industri eller behöver markera ut vägriktning så har vi klistermärksmaterial, heavy duty som är anpassade för detta. För den miljömedvetna har vi material i återvunnet papper som ger klistermärket en 100% hemmagjord känsla. 

Skapa & skriv ut helt unika stickers

Tack vare vårt stora utbud av material så har du som kund möjligheten att anpassa, skapa och printa stickers som aldrig förr. Det finns egentligen ingen gräns för vad du kan hitta på med dina klistermärken. Vi på StickerApp ser dagligen nya konstverk, användningsområden och sätt att arbeta med de olika material vi erbjuder. Allt från att dekorera sitt bröllop med roliga bingospel på klistermärken, etiketter på egenbryggda drycker eller som konst. I editorn kan du anpassa ditt sticker eller skapa ett helt nytt. Du som artist eller designer som sitter i t ex procreate eller photoshop kan ladda upp din färdiga fil för att få effekterna på klistermärket av våra material. Snabbt enkelt och väldigt roligt sätt att sprida det man önskar.

*förutom vårt återvunna pappersklistermärken, Väggdekaler/wallstickers och matt laminat