Våra kunder säger Trustpilot stars rating
4.7 av 5 baserat på 774 kundomdömen

Material av högsta kvalitet

Gör dina klistermärken unika

Skapa helt unika klistermärken i specialmaterial som skapar coola effekter - se alla klistermärkesmaterial nedanför! 
Kombinera med andra egenskaper - hål för skapa hängetiketter, tryck på baksidan av klistermärket. Välj mellan olika laminat för att ge rätt känsla eller bläck som reagerar på UV. Klistermärket kan vara i nästan vilken form som helst, konturskruret eller på ark, toppstansat. Detta ger en oändlig möjlighet att skapa precis det stickers som önskas.

Material - Klistermärken & Etiketter

Vi specialbeställer våra material från några av de ledande tillverkarna för att garantera högsta kvalité. Större delen av våra material klarar mångårigt utomhusbruk och passar utmärkt för bilen, diskmaskinen och andra krävande miljöer.

 

Fler stickers-grejer

Paket med klistermärken av i olika material. Beställ ett provpack

För att du ska få en känsla av hur hög kvalite våra klistermärken är av, kan du beställa en provpack

Gör egna klistermärken i olika former och i olika material. Sticker Produkter

Kolla in alla våra klistermärken för att hitta något som passar dig

Ashprice kanske läser StickerApps blogg? Blogg

Vill du veta med om vad som händer i klistermärkesvärlden? Kolla in vår blogg.

Material & effekter till klistermärken

För att göra ditt klistermärke precis som du vill ha det har vi en stor mängd material. Allt från den vanliga vinyl ytan vi alla är bekanta med till sköna vibbar med holografiska, prismatiska och glittriga effekter. Men också självlysande material där inte en stjärnorna är långt borta, och våra transparenta klistermärken att placera på t ex rutor eller bara skapa en skön effekt på din konst. Jobbar du inom industri eller behöver markera ut vägriktning så har vi klistermärksmaterial, heavy duty som är anpassade för detta. För den miljömedvetna har vi material i återvunnet papper som ger klistermärket en 100% hemmagjord känsla. 

Skapa & skriv ut helt unika stickers

Tack vare vårt stora utbud av material så har du som kund möjligheten att anpassa, skapa och printa stickers som aldrig förr. Det finns egentligen ingen gräns för vad du kan hitta på med dina klistermärken. Vi på StickerApp ser dagligen nya konstverk, användningsområden och sätt att arbeta med de olika material vi erbjuder. Allt från att dekorera sitt bröllop med roliga bingospel på klistermärken, etiketter på egenbryggda drycker eller som konst. I editorn kan du anpassa ditt sticker eller skapa ett helt nytt. Du som artist eller designer som sitter i t ex procreate eller photoshop kan ladda upp din färdiga fil för att få effekterna på klistermärket av våra material. Snabbt enkelt och väldigt roligt sätt att sprida det man önskar.