Placeholder

Gör egna holografiska klistermärken

Ge dina klistermärken en nice shiny känsla med vårt holografiska material. 

Detta snygga material ger en "psykedelisk look" på dina klistermärken. Du väljer själv om hela designen ska vara holografisk eller bara delar.  Vad du än väljer så kommer du älska den oljiga regnbågskänslan.


Varför älskar vi holografiska klistermärken?

 • Först av allt, vem älskar inte holografiska stickers. De är ju bara så himla snygga
 • De fäster bra på nästan alla material och har en lång hållbarhet
 • Detta material kan piffa upp vilken företagslogga som helst, utan att det påverkar ditt företags färger!
 • Holografiska stickers står alltid ut lite extra
 • Du kan själv välja vilken färg som ska vara holografisk. Istället för en vanlig regnbågsnyans kan du göra rosa, blå eller gul färg holografisk. Holografiskt material funkar med alla CMYK-färger.
 • Möjlighet att printa på baksidan av stickern  Läs mer om tryck på baksidan 

Gillar du tanken, men behöver lite inspiration?

Att skapa en sticker ska vara enkelt och gå fort, tycker vi. Ta bara en bild på dina barn, deras leksaker eller vad som helst och lägg in den i vår editor. Där kan du välja att få materialet holografiskt. Önskar du ha hologfafisk effekt på vissa delar eller ska hela klistermärket vara holografiskt – välj själv vad du tycker om bäst!

Om du har ett företag är det idag väldigt enkelt att låta produktfotograferingen skötas av en mobiltelefon. Vill du ta det ett steg till kan du snabbt skriva ut ett gäng stickers som är perfekta för att dela ut på t.ex. mässor, på kundmöten eller bara markera upp på lagret eller i butiken

 


Glansig eller matt laminat?

Glansiga klistermärken

Letar du efter det klassiska klistermärket med en len och glansig yta? Då är det klistermärken med högglansig laminat som är det rätta valet för dig. Det är ett hållbart material som tål solljus och passar därmed utmärkt utomhus.

Matta klistermärken

Är du på jakt efter ett klistermärke med slät och mjuk yta – utan att ändra färgmättnaden? Matta klistermärken har en satinyta som inte reflekterar ljus. Du kan använda matt laminat över exempelvis holografiska eller glittriga klistermärken för att tona ner effekten av materialet. Klistermärken med matt laminat gör sig bäst inomhus och ska helst inte exponeras för direkt solljus.

Glansigt och matt laminat kan användas på alla material förutom 3D/Epoxy och Återvunnet papper 

Die cut eller kiss cut - Du väljer!

Vänta, vad är die cut?

Die cut är en term som används inom bland annat klistermärkes-branschen som berättar hur man beskär eller stansar klistermärken. Ska man översätta det kan man säga kontur- eller figurskuret. Vilket innebär att klistermärket, hela vägen igenom pappret, kommer vara utskuret anpassat efter ditt klistermärke.

Och kiss cut?

Kiss cut eller toppstansat är, till skillnad från die cut, enbart skuret genom vinylen men inte pappret på baksidan. Klistermärket kommer alltid ha ett fyrkantigt papper eller ark bakom. Oberoende om du väljer toppstansat eller konturskuret klistermärket kommer de se exakt likadant ut när du klistrar upp det.

Självklart kan vi skriva ut runda, ovala, fyrkantiga och alla andra former på klistermärket

Holografiskt Spaceman sticker - StickerApp

Egendesignat holografiskt klistermärke med penna i håret - StickerApp

Kinky monster holografiskt sticker / klistermärke- StickerApp

Gör Holografiskt klistermärken- StickerApp

De holografiska detaljerna

Om du väljer att endast göra vissa detaljer av din design i holografiskt, skriv då en kommentar så löser vi det åt dig. Du kan också välja att anväda dig av vitlager om detta är något du jobbar med, annars lämna bara en kommentar om hur du vill använda dig av vårt holografiska meterial.

 

 

 • Möjlighet att printa på baksidan av stickern
 • Fullfärgstryck + vit
 • Metallisk film i polypropylen med permanent klister
 • PET-laminat med UV-skydd för att skydda mot väder och solljus
 • 2-4 års utomhusbruk
 • PVC-fri produkt

 

 

Pris från 295 kr 82 st