Personliga
Bröllopsklistermärken

Det perfekta sättet att visa att ni hör ihop!

FRI FRAKT
Inom Skandinavien

SKAPA ONLINE
I vår editor

HÖG KVALITÈ
Svensktillverkade

VÄDERBESTÄNDIGA
Klarar 2-4 år utomhus

Vad är då grejen med bröllopsklistermärken?

Letar du efter något som kan göra just ditt bröllop extra unikt? Då är våra egendesignade bröllopsklistermärken exakt vad du behöver.

Bröllopsklistermärken är både ett roligt och enkelt sätt för att göra ditt bröllop personligt men samtidigt hålla dig till budgeten. Gränsen för vad du kan göra med bröllopsklistermärken är oändlig. Oavsett om du vill skapa en personlig logga för den stora dagen eller skicka ut “save the date klistermärken” så blir dina bröllopsklistermärken ett fint minne och skapar samtidigt en röd tråd genom hela bröllopet.

Med hjälp av vår enkla editor kan du skapa och ladda upp dina egna designs och trycka dem på något av våra unika material. Vi har massor av högkvalitativa material så som holografiskt, glitter, prismatiskt, spegel, satinmatt, och miljövänligt återvunnet papper som kommer bidra med det där lilla extra på er stora dag.

Här kommer lite olika ideér som kan inspirera dig att skapa dina egna bröllopsklistermärken.

Bordsplacering på klistermärken - StickerApp

Bordsplacering och Namnskyltar

Gör egna namnlappar som gästerna kan använda när de minglar runt. Dessa kan du sen även använda till bordsplacering, så smart! 


Förslag på material: Välj vilket material du vill men med ett “matt laminat”. Ett matt laminat gör att du kan skriva gästernas namn för hand direkt på själva klistermärket. 


Skriv en kommentar i din order: “Konturskuret runt namnlappen med ett matt laminat””. 

Det kommer att göra att dina bordsplaceringskort och namnlappar får den perfekta storleken och att du kan skriva på dem. 

Bröllopsbingo på klistermärken - StickerApp

Bröllopsaktiviteter

Se till att gästerna får en rolig kväll med hjälp av aktiviteter som får gästerna att ha kul och samtidigt mingla med varandra. Bröllopsbingo är det perfekta sättet att underhålla dina gäster på. Det bästa är att vi erbjuder även möjligheten att trycka på baksidan av dina klistermärken. På så sätt  kan du kan trycka bingot på baksidan och ha bingomarkörerna på framsidan. 


Förslag på material: Välj vinyl, transparent, holografiskt, eller spegel material om du vill trycka på baksidan av klistermärket! 


Skriv en kommentar i din order: “Konturskuret runt bingomarkörerna alltså X:en”

På så sätt så kan alla bingomarkörer tas av separat. 

Skapa egna klistermärken till flaskor - StickerApp

Flasketiketter

Skapa vackra personliga flasketiketter till bröllopet. Alla våra material funkar som etiketter så ladda upp din egna design eller text så hjälper vi dig att skapa fina, unika flaskor till din speciella dag. 


Förslag på material: Använd gärna vårt transparenta material till dryckesglas och till flaskor rekommenderar vi klassisk vinyl.


Rekommenderad storlek: 8.9 cm x 10.1 cm

Inbjudningar och "save the date"-klistermärken - StickerApp

Inbjudningar och "Save the Date"-kort

Skapa en speciell inbjudan med en “save the date” påminnelse som dina gäster kan klistra in i deras kalender för att inte missa er dag! Du kan även trycka inbjudningarna på baksidan av klistermärket och varför inte en fin bild på dig och din partner på framsidan. 


Förslag på material: Välj vinyl, holografisk, spegel eller transparent material om du vill printa på baksidan.


Fler inspirerande ideér

  • Tackkort

  • Etiketter till konfettipåsar

  • Match-Box-etiketter

  • Dekoration till borden

  • Etiketter till presentpåsar

Det här är några av våra favoritideér men möjligheterna är oändliga när det kommer till att skapa det lilla extra för ert bröllop. Lycka till!

Gör egna klistermärken till bröllopet