Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Klistermärkesark

Ett ark, flera konturskurna klistermärken

Få alla dina klistermärken på samma sida. Klistermärkesark är idealistiska för alla som vill ha flera klistermärken, som är lätta att plocka av, på ett enda ark. Skapa dussintals av samma klistermärke eller mixa olika designs med individuella former, skärningar och storlekar för att fylla ditt ark. Vill du ta ditt klistermärkesark till nya höjder? Skräddarsy ditt ark med effektfulla material som får din design att sticka ut.

Vill du ha en speciell effekt på ditt ark? Lämna en kommentar i vår klistermärkes-editor.
gör egna klistermärkesark
 
Mix & Match
Tryck olika klistermärken på samma ark
Brett utbud av material
Oändliga möjligheter för din design
Tilläggsalternativ
Specialbläck eller extra tryck på pappret på baksidan
 
 

Gör klistermärkesark

Tillägg som tryck på baksidan av klistermärket, Pink Ink och osynligt bläck görs i editorn.

 
 

Mixa och matcha dina klistermärken

Blanda olika designs med unika skärningar och storlekar på ett enda ark. Dekorera själva arket med en skräddarsydd bakgrund eller använd någon av våra effektfulla material för att skapa specialeffekter. Klistermärkesark är perfekta för att ge till kunder, barn eller för att dekorera festen.

 

Vilken form som helst. Vilket material som helst.

 

Hur man beställer klisterark

 • Börja med att välja storlek, vi har 3 förinställda storlekar, men du kan också välja din egen storlek.
 • Välj antal av de klistermärken du vill ha.
 • Dags att välja vilket material du vill att ditt klistermärke ska vara.
 • Lämna oss en kommentar "kiss cut" eller "använd skärlinjerna i filen".
 • Ladda sedan upp eller dra och släpp dina mönster på klistermärkesarket.
 • Du kommer att se skärlinjen i rosa och utfall på 2mm representeras som prickad blå.
 • Flytta runt dina klistermärken tills du är nöjd med deras placering på arket.
 • Ladda upp ytterligare bakgrund eller lägg till text/bilder eller bakgrundsfärg.
 • Klicka på ett klistermärke för att redigera det individuellt.
 • Lämna eventuella kommentarer för önskade områden av specialeffekter.

Gör egna skärlinjer i Adobe Illustrator:

 • Skapa dina skärlinjer som en bana.
 • Gör en 100 % magenta dekorfärg och namnge det "die cut". Gör samma sak om du vill ha en annan form än en rektangel för ditt ark.
 • Spara filen som PDF eller AI. Redigeraren borde nu läsa av skärlinjerna i din fil, men om inte, meddela oss i kommentarsfältet att vi ska använda dem.
Produktfunktioner
Ark Fyrkantiga, avrundade hörn
Form Konturskuren, rund, oval, fyrkantig, rektangel, avrundade hörn
Fullfärgstryck Ja
Storlek Max 27.5 cm (10,8") på en sida
Material Tillgängligt på alla
För att beställa en anpassad storlek, välj alternativet för fyrkantig form i vår klistermärkeskapare. Därifrån kan du antingen välja en av våra fördefinierade storlekar som bäst passar dina behov eller ange en specifik anpassad storlek för ditt ark. Detta ger dig full kontroll över dimensionerna på ditt klisterark och säkerställer att det perfekt rymmer dina önskade design och krav.
Du kan antingen ladda upp hela ditt arkdesign som en bildfil och lämna en kommentar där du vill ha dina klipplinjer så hjälper vi dig att göra klipplinjer för varje klistermärke på ditt ark, eller så kan du ställa in dina klipplinjer enligt beskrivningen under fliken "Instruktioner" i Adobe Illustrator.
För att göra det lämnar du helt enkelt en kommentar i din beställning där du tydligt anger de specifika områden där du vill att effekterna ska appliceras. Vårt team tar hand om resten och ser till att de önskade effekterna läggs till på de angivna delarna av ditt klisterark. Denna enkla process gör det enkelt och bekymmersfritt att få skräddarsydda och iögonfallande effekter på dina klistermärken.
Se "Hur beställer jag" i föregående flik eller använd vår klistermärkesakademi för en mer detaljerad "guide för hur du beställer klisterark"
Du kan göra arket så stort som 120x120 cm (48" x 48") och dina klistermärken så små som 2.5x2.5 cm (1" x 1"). Du behöver en marginal på 0.19mm (0,075") och utfall för varje klistermärke samt 0.19mm (0,075") mellan klistermärkena och kanten av arket. Kolla in denna bild för att få en visuell förståelse. Viktigt! 0.19mm (0,075") utskjut och 0.19mm (0,075") mellan varje klippelinje för klistermärkena.

 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?