Anpassade
Vattentäta Klistermärken

Elementen kan träffa dessa grabbar med nästan vad som helst - våra anpassade väderbeständiga klistermärken klarar allt.


Kom igång här

FRIFRAKT
Skandinavien

OMGÅENDE BEVIS
I vår redigerare

HÖG KVALITET
Väderbeständiga klistermärken

VÄDERBESTÄNDIGA
2-4 års utomhuslivslängd

Vad är grejen med väderbeständiga klistermärken?

Hörni, dessa klistermärken gjordes för att se världen. De klarar av nästan vad som helst - bländande sol, hårt regn och allt däremellan.

Våra anpassade väderbeständiga klistermärken är:

  • UV-resistenta
  • Vattentäta
  • Repfria
  • Färgäkta
  • Diskmaskinssäkra

När vi säger väderbeständiga, menar vi alla väder!

Väderbeständigheten beror på PET-laminatet. Det betyder att ditt klistermärke skyddas av en ultratunn polyesterfilm som förhindrar fukt och annat från att förstöra din konst. Tack vare PET-laminatet kommer dina klistermärken se fina ut i upp till fyra år, oavsett vad du utsätter dem för.

Vattentäta klistermärken - alla våra material

Men skulle vi prioritera funktion över form? Nej. Det finns ingen anledning att ge upp utseendet på dina klistermärken bara för att du vill att de ska hålla i flera år. Alla våra vinylmaterial (förutom väggklistermärken) är väderbeständiga. Välj mellan slät holografisk, spegel eller den klassiska vita vinylen.

Men även om alla våra vinylmaterial fungerar finns det självklart en väderbeständig klistermärkesmästare - heavy duty - industriell styrka. Detta material är extra tjockt och extra klibbigt, vilket betyder att det kommer att tåla även de mest extrema förhållandena.

Men undvik att lägga till en matt finish, eftersom UV-resistensen inte kommer att vara lika bra (de kommer fortfarande att vara vattentäta dock). Satsa på vår glansiga finish för en oslagbar hållbarhet.

GÖR ANPASSADE KLISTERMÄRKEN

Anpassade klistermärken fungerar på allt

Och dessa klistermärken fungerar på nästan vad som helst. Du kan till och med köra dem i diskmaskinen, och de kommer ut och ser bättre ut än någonsin! Det finns inte mycket som dessa klistermärken inte klarar av, vilket betyder: Inga begränsningar för var du kan sätta dem.


På den punkten dock. Bara för att de är vattentäta, betyder inte det att de kan appliceras på våta ytor. Att göra det förstör klistret. När de väl är applicerade är det dock en helt annan historia, så se till att ytan är ren och torr, och sen du är redo att köra.


Våra väderbeständiga klistermärken kan komma som konturskurna, kiss-cut eller på ark.

 

 

Letar du efter lite inspiration?

Kolla in några av de fina klistermärkena nedan, alla gjorda av er. Mängder med former, storlekar och material som bara visar att våra väderbeständiga klistermärken är precis så anpassningsbara som du önskar.

Emiliobodymod Sticker
Tarboxx Sticker
Low Cloud Canada Sticker
Shopvalentina Sticker
Gala Jenkins sticker
Helloiamcion Sticker
Amanda Tulacz Sticker
Tumbs-sticker

 

Gör klistermärken som gillar att vara utomhus