Utmärkt 4.6 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Heavy Duty
Klistermärken

Industriella klistermärken för de mest extrema förhållandena.

Dessa klistermärken är designade för mer extrema miljöer och är extra slittåliga. De är täckta med ett 12mil laminat och tillverkas med ett högpresterande klister vilket gör bindningen mellan klistermärket och ytan extremt stark. Klistermärken för tunga förhållanden är idealiska för industriändamål och kan användas som etiketter för maskiner, verktyg eller varningsskyltar som inte ska tas bort. De är också perfekta för långvarig utomhusanvändning och har en livslängd på 6-7 år tack vare deras väderbeständiga och UV-skyddade laminat.

Lämna en kommentar i vår klistermärkes-editor för eventuella speciella önskemål
gör egna heavy duty-klistermärken
 
Industriell styrka
Extra starkt klistermärke
Längre livslängd
Vädertåligt i upp till 7 år
Extremt hållbar
Med tjockare laminat
 
 

Skapa klistermärken av hög kvalitet

Gör ditt klistermärke av hög kvalitet till en klistermärke med utskärning, i vilken form som helst. Maximal storlek är 120 cm på en sida

 
 

Klistermärken med ett slitstarkt syfte

Oavsett om du vill använda dina klistermärken som varningsskyltar på industriella maskiner eller om de behöver leva hela sina liv utomhus, så kommer dessa klistermärken inte att svika dig.

 
 

Hur man beställer slitstarka klistermärken

  • Välj din skärning, storlek och kvantitet.
  • Ladda upp din fil för att skapa dina anpassade kraftiga klistermärken.
  • Välj ditt fraktsätt och betala!

Låt oss veta om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

Produktfunktioner
Form Konturskuret, Rund, Oval, Fyrkant, Rektangel, Rundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck Ja
Storlek Max 120 cm (47,2") på en sida
Material Vitt Hi-tack vinyl
Laminat Glansigt 12 millimeter
Kraftiga klistermärken har en imponerande livslängd på upp till 7 år, vilket gör dem idealiska för långsiktiga utomhusapplikationer. För att uppnå bästa resultat rekommenderas det starkt att fästa dessa klistermärken på en yta som är slät, torr och ren. Genom att välja en slät yta möjliggör du maximal kontakt mellan klistermärket och underlaget, vilket ger en stark och varaktig bindning. Ytan bör också vara torr för att förhindra att fukt påverkar klisterämnet och orsakar att det lossnar för tidigt. Att hålla ytan ren från damm, smuts och föroreningar säkerställer optimal vidhäftning och en attraktiv utseende.
Kraftiga klistermärken är verkligen väderbeständiga och erbjuder tillförlitligt skydd mot olika väderförhållanden i upp till 7 år. Det innebär att de är utformade för att tåla exponering för olika väderförhållanden, inklusive solljus, regn, vind och temperaturförändringar. Oavsett om det är skållande hetta, kraftigt regn eller isande kyla kan du lita på att dessa klistermärken behåller sin hållbarhet och visuella attraktivitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för utomhusapplikationer som kräver långvarig väderbeständighet.
Dessa klistermärken har en betydande tjocklek på 12 mil (0,3 mm), vilket bidrar till deras hållbarhet och motståndskraft. Tjockleken på kraftiga klistermärken säkerställer att de kan tåla tuff behandling, utomhusförhållanden och andra potentiella källor till slitage. Med sin robusta konstruktion erbjuder dessa klistermärken ett betydande närvaro och pålitligt skydd, vilket gör dem till ett idealiskt val för tillämpningar som kräver ett tjockare och stadigare material.
Den främsta skillnaden ligger i hållbarheten. Kraftiga klistermärken har ett tjockare laminat jämfört med vårt vanliga glansiga laminat, vilket ger förbättrad styrka och motståndskraft. Dessutom är kraftiga klistermärken utrustade med ett extra starkt hi-tack-klisterämne, vilket säkerställer en robust och långvarig bindning till olika ytor. Dessa egenskaper gör kraftiga klistermärken till ett utmärkt val för tillämpningar som kräver exceptionell hållbarhet och vidhäftningsstyrka.
 

Vad våra kunder säger om Heavy duty

 
Trustpilots star ratings
5 / 5 • 4 kundomdömen
Kvalitet
Trustpilots star ratings 5 / 5
Värde för pengar
Trustpilots star ratings 5 / 5
Eric L,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Robust klistermärke för utomhusbruk. skarpt tryck och snyggt märke.
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Maroan Saaed Hamid,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Väldigt nöjd och klarar värme
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Peter Holm,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Grymt lätt att skapa och följa processen tills de låg i brevlådan!
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Telg Fastighetsservice AB,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Grymt nöjd som vanligt!
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Mer Kundomdömen
 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?