Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Die Cut Klistermärken

Individuellt konturskurna klistermärken 

Oavsett om den är kvadratisk, rund eller har specifika konturer; Die Cut-klistermärken skärs ut enligt din designs unika form, med endast 2 mm bleed. 'Die Cut' innebär att våra maskiner skär rakt igenom både klistermärket och baksidans papper, vilket ger en unik känsla som garanterar att din design sticker ut. För varumärkesprofilering eller personlig stil, välj Die Cut för ett förfinat, premium utseende. 

Har du speciella önskemål? Lämna en kommentar i vår klistermärkes-editor
Gör egna konturskurna klistermärken
 
I vilken form som helst
Noggrant skuren efter din design
Brett utbud av material
Oändliga möjligheter för din design
Tilläggsalternativ
Bakpapperstryck och speciella färger
 
 

Skapa stansade klistermärken

Välj skärning, storlek, antal och material. Ladda upp ditt motiv och ta dig till vår editor.

 
 

Konturskurna klistermärken

Lyft din varumärkesprofil med konturskurna eller figurskurna klistermärken i olika former. Die-cut-klistermärken är en KLASSIKER! Perfekta som presenter, för evenemang, i goodie bags, på produkter och mycket mer. Konturskurna klistermärken är den ultimata boostern för att få ditt varumärke att sticka ut.

 

Vilken form som helst. Vilket material som helst.

 

Hur man beställer die cut klistermärken

  • Välj den skärning du önskar.
  • Välj storlek, material och kvantitet. Om du är osäker kan du alltid ändra dina val i vår redigerare efter att du har laddat upp din fil.
  • Klicka på "ladda upp bild" och infoga upp den fil du vill använda för dina konturskurna klistermärken.
  • Om du väljer något av våra specialmaterial, lämna oss en kommentar i redigeraren och specificera hur du önskar att effekten ska visas.
  • Välj ditt fraktalternativ och betala.

Hör av dig om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

Produktfunktioner
Form Konturskuren, Rund, Oval, Fyrkantig, Rektangel, Avrundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck Ja CMYK + vitt
Storlek Max 27.5 cm (10.8") på ena sidan
Material Tillgängligt på alla
Absolut! Om du behöver en mindre storlek, välj helt enkelt den närmaste tillgängliga storleken i redigeraren och ge oss de slutliga dimensionerna i en kommentar under beställningsprocessen. Vi kommer gärna att justera det åt dig samtidigt som vi behåller samma pris. Det är viktigt att notera att om båda sidorna av klistermärket är mindre än 1" (3 cm), kommer vi att behöva trycka dina klistermärken på ark för att säkerställa korrekt hantering och produktion.
Möjligheten att trycka endast ett klistermärke beror på storlek och material. Generellt sett har vi ett minimumkrav för att trycka klistermärken med samma design. Men om du specifikt behöver bara ett klistermärke kan du överväga våra A4-vinyler, som ger flexibiliteten att trycka ett enskilt klistermärke på ett större ark. Denna alternativ låter dig maximera användningen av material samtidigt som du får önskad klistermärkesdesign.
Absolut! Du har friheten att trycka flera designer i en enda beställning. Efter att ha skickat in din första design, klicka helt enkelt på "anpassade klistermärken" i det övre vänstra hörnet för att lägga till nästa design. Observera dock att vi har ett minimumkrav för att trycka klistermärken med samma design, så se till att varje design uppfyller minimikvantitetskraven. Detta ger dig möjlighet att njuta av bekvämligheten att beställa olika klistermärkesdesigner i en enda beställning samtidigt som du följer våra tryckriktlinjer.
Tyvärr kan vi inte kombinera speciella material i det här fallet. Medan vi kan trycka gul skrift på en opak bakgrund som vit eller svart, är det för närvarande inte genomförbart att uppnå gul skrift på en transparent bakgrund. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan medföra och uppskattar din förståelse.
Absolut! När det gäller die-cut klistermärken har du den kreativa friheten att välja bland många alla former. Oavsett om du föredrar runnda, ovala, rektangulära eller någon annan anpassad form du har i åtanke, kan vi förverkliga din sticker-vision. Vår die-cut-process är mycket mångsidig och gör det möjligt för oss att exakt skära dina klistermärken i den form du önskar. Berätta bara dina önskemål, och vi kommer att se till att det blir verklighet. Dina anpassade klistermärken kommer att bli skurna perfekt för din unika stil och ändamål.
 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?