Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Klistermärken med klister på framsidan

Gör framsidan till den klistriga sidan.

Klistermärken med klister på framsidan är precis vad det låter som. Den klistriga delen av klistermärket placeras på designen så att du kan fästa dem på insidan av ett fönster och göra designen synlig från utsidan. Pigga upp din butiks skyltfönster eller sätt dem på insidan av dina bilrutor för att förmedla ditt budskap.

Bara lämna oss en kommentar i vår klistermärkes-editor för eventuella speciella önskemål
Gör egna fönsterklistermärken
 
Visa upp ditt företag
Kan vara i vilken form som helst
Perfekt för butiksfönster
Synligt från utsidan
Piffa upp din bilruta
Klistra på insidan
 
 

Gör klistermärken för framsidan

Lämna en kommentar om du vill ha transparenta områden på din design. 

 
 

Ligg i framkant med dina klistermärken

Välj klistermärken med klister på framsidan för att fräscha upp ditt skyltfönster eller lämna föraren bakom dig leende i trafiken. Fönsterklistermärken är perfekta för flera användningsområden och möjliggör att ditt budskap syns från både insidan och utsidan.

 

Vilken form. Vilken storlek som helst.

 

Så beställer du klistermärken med främre klister

  • Välj önskad skärlinje, storlek och kvantitet.
  • Om du är osäker kan du ändra dem senare i vår redigerare efter att ha laddat upp din fil.
  • Ladda upp din fil för att skapa dina anpassade klistermärken.
  • Välj fraktalternativ och betala.

Hör av dig om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

Produktfunktioner
Form Konturskuren, rund, oval, fyrkant, rektangel, rundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck Ja
Storlek Max 27.5 cm (10,8") på ena sidan
Material Transparent
Laminat UV-glansig, PET eller matt Soft touch
Med klister på framsidan kan de ses från en sida, men om du vill ha synlighet från båda sidor rekommenderar vi att du väljer dubbelhäftande klistermärken, som är en särskild produkt. Dubbelhäftande klistermärken är speciellt utformade för att kunna ses och läsas från båda sidor, vilket ger maximal synlighet och mångsidighet för din information eller design. Genom att välja dubbelhäftande klistermärken kan du uppnå önskad synlighet och göra starkt intryck från alla vinklar eller riktningar.
Om du vill ha olika bilder på fram- och baksidan rekommenderar vi att du väljer dubbelhäftande klistermärken, som är speciellt utformade för att möta detta krav. Dubbelhäftande klistermärken ger flexibiliteten att visa unika designer eller meddelanden på varje sida, vilket ger mångsidiga och iögonfallande tillämpningar. Genom att välja dubbelhäftande klistermärken kan du effektivt kommunicera flera budskap eller visa olika visuella element, vilket gör dem till ett idealiskt val för marknadsföring, information eller dekorativa ändamål.
Klistermärken med klister på framsidan är verkligen lämpliga för bilrutor, eftersom de är utformade för att appliceras på insidan. Denna placering säkerställer att klistermärket är skyddat från externa element som vind, regn och solljus, samtidigt som optimal synlighet bevaras från utsidan. Oavsett om du marknadsför ditt varumärke, visar ett meddelande eller lägger till en dekorativ touch på din bil erbjuder klistermärken med klister på framsidan en praktisk och effektiv lösning för bilruteapplikationer.
Absolut! Våra klistermärken kan skäras utan en kant eller ram, vilket ger dem ett sömlöst och rent utseende. För bästa resultat rekommenderar vi att du inkluderar en 2 mm (0,075 tum) utflytning i din design. Detta gör det möjligt för små variationer under skärningsprocessen och säkerställer att din design sträcker sig bortom klistermärkets slutliga kant, vilket resulterar i en exakt och professionell finish.
 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?