Vilket är det mest populära klistermärkes-materialet?

Vårt mest populära material för klistermärken & stickers är vanlig vit kvalitetsvinyl. Materialet gör sig väldigt bra i tryck och är även det material som erbjuder bästa pris och lägsta minsta ordern. Vår glansiga vinyl är även väderbeständig i 2-4 år och passar lika bra inomhus som utomhus.

Olika material till klistermärken & etiketter

När man gör sitt alldeles egendesignade klistermärke kan man välja bland massor av material. Alla har de sina fördelar, som t ex ett självlysande klistermärke som kan lysa upp taket i barnens rum eller visa vägen ut på kvällen. Vi erbjuder också härligt glittriga material och holografiska klistermärken som skapar en alldeles unik design på ditt klistermärke. Letar ni efter väggdekaler till att klistra upp i kök, badrum eller till kontorets väggar för att visa er logga då har ni kommit rätt. Skapa snygga klistermärken med ert varumärke redan idag. Ska du sätta ditt namn eller företag på t ex egenbryggda ölens flaska, snusdosan eller behöver du märka upp många saker har vi etiketter med vit och transparent bakgrund.

I vilka material du kan få ditt stickers?

Vad ska du använda stickers till? Oberoende om det är till barnkalaset, som visitkort eller bara för att du vill göra ett snyggt klistermärke så hittar du rätt! Utforska alla våra material till klistermärken här.

Vi vill också passa på att rekommendera våra prismatiska klistermärken eller varför inte pappersklistermärken som är gjorda av återvunnet papper. Väldigt snygga och annorlunda klistermärken som passar utmärkt till att märka upp lådor, glasburkar och skåp med i det rustika hemmet. Men tänk på att papper och väta inte går så bra ihop, så håll dem torra!

 

Användningsområden Skapa eget klistermärke Material klistermärken


Andra frågade också

Visa alla (6)