Egendesignat klistermärkesark

 

Självklart! Inget är omöjligt hos oss på Stickerapp. Vi har egendesignade klistermärke på ark och vi älskar det!

Klistermärken i ark med flera figurer

 

Tre alternativ för egendesignade klistermärke på ark:

  • Ark med klistermärken alternativ 1:
    Du kan antingen beställa ett ark genom att välja detta alternativ i vår editor. Det finns olika mallar på hur många klistermärken du vill ha på arket samt hur du vill att arket ska vara utformat. Samtliga filer som laddas upp separat på arket blir då konturskurna och kan lätt plockas av från baksidan. Dessa ark är 20x30 cm och trycks på vår kvalitetsvinyl.

 

  • Ark med klistermärken alternativ 2:
    Du kan även beställa ett egendesignat klistermärkes-ark i en annan storlek eller i ett annat material. Lägg då en order på rektangulära klistermärken och välj storlek och material. Ladda sedan upp en PDF där alla bilder är inkluderade i filen, så som du vill att de ska tryckas. Lämna sedan en kommentar och beskriv hur du vill att dina klistermärken ska skäras så fixar vi det åt dig.

 

  • Ark med färdiga klistermärken alternativ 3:
    Du har väl inte missat att du kan köpa färdiga klistermärken direkt på ett ark? När du är i vår klistermärkesshop kan du välja att köpa dem styckvis, eller välja att lägga dem på ett ark. Här kan du välja och vraka bland tusentals klistermärken och placera dem och ändra storlek precis som du vill. Många coola klistermärken till bästa pris!

BESTÄLL EGENDESIGNADE KLISTERMÄRKEN PÅ ARK        Köp färdiga klistermärken på ark

 

 

Stickers, etiketter och dekaler

Kärt barn har många namn och användningsområden. Men tack vare den höga kvalité och möjligheterna att anpassa dina klistermärken precis som du vill ha dem så fungerar de lika bra som etiketter på lådor & burkar som dekaler på bilar och väggar. Det är bara din fantasi som sätter begränsningen. Så var det där med stickers, ja det är ju faktiskt ett klistermärke. 

Egendesignade klistermärken på ark

 

 

 

Användningsområden Skapa eget klistermärke Material klistermärken

 


Förbereda filen

Visa alla (11)