Hur lämnar man en bra kommentar?

Innan du lägger din beställning kan du göra den extra bra genom att lämna en kommentar i klistermärkeseditorn. Du ser en kommentarruta på höger sida av editorn, där alla dina anpassningsalternativ finns. Klicka för att expandera och skriv in eventuella specifika designinstruktioner för ditt klistermärke där!

 

Här hittar du kommentarsfältet där du kan lägga in dina önskemål.

 

Det är inte alltid lätt att skapa ett klistermärke som matchar din vision, men vi är här för att hjälpa dig!  Vi älskar när kunder som du lämnar detaljerade kommentarer om hur de vill att deras klistermärken ska se ut. Det säkerställer att du är nöjd med dina klistermärken och gör det möjligt för oss att ge dig en snabbare och enklare upplevelse. Här är några tips som du kan följa när du lämnar en kommentar! 

 

How to leave a good comment at StickerApp.

DO: Berätta för oss…

 • Detaljerna: Ange vilka områden och detaljer du vill ha effekten på, även om dessa områden är transparenta i din fil. För att vara extra tydlig, berätta för oss vilka delar som ska lämnas opaka eller fyllas i med effekten. Vi må vara klistermärkestrollkarlar men vi kan inte läsa dina tankar, så vi uppskattar att du berättar för oss!
 • Förfrågningar om cutline: Om redigeraren är lite envis och inte visar din önskade skärlinje, lämna en kommentar till oss så ersätter vi det du ser i redigeraren med din önskade skärlinje.
 • Färgändringar: Meddela oss om du vill ändra färg på din design, t.ex. om du vill att alla vita områden i din design ska vara blå istället. Se till att du skickar CMYK-värdet för denna färg. Detta är ännu mer relevant när du vill använda ett tillägg som rosa bläck! Utgå inte från att rosa i din design kommer att tryckas med vårt rosa specialbläck. För detta specialbläck MÅSTE du lämna en kommentar till oss!
 • Provtryck före utskrift: Förvänta dig inte att få ett korrektur automatiskt. Fråga och du skall få.
 • Ange exakt vilka delar av designen du vill att vi ska lämna opaka eller fylla i med effekt. Gör kommentaren så detaljerad som nödvändigt.
 • "Gör det bara coolt": Välj ett material och lämna en kommentar så att vår grafiska support kan piffa upp din sticker på det sätt som vi tycker passar bäst! Vi har sett tusentals klistermärken och kan hjälpa till att liva upp dem på rätt sätt! Men du måste låta oss veta om du vill att vi ska utföra vår magi.


How to leave a bad comment at StickerApp.

DON'T: Berätta för oss...

 • Berätta om din dag: Vi hoppas att du har en bra dag, det gör vi. Men vårt kommentarsfält är inte rätt plats för livsuppdateringar.
 • Frågor eller instruktioner om frakt: Vi skulle teleportera dina klistermärken till dig om vi kunde. Men vårt grafiska supportteam fungerar inte som experter på fraktlogistik. Om du har instruktioner om frakt eller leverans, vänligen lämna dem i adressfältet och inte som en kommentar i redigeraren.
 • Lägg till flera mönster: Vi kan inte dela upp minimikvantiteten för ett specifikt material i flera designer. Vänligen ladda upp 1 design per minsta antal klistermärken.
 • Leveransdatum: Om du ber oss att leverera din beställning ett visst datum och inte har beställt expressfrakt. Kontrollera det beräknade leveransdatumet för en tidslinje för leveransen. Återigen, skriv inte detta i kommentarsfältet i redigeraren. Den berörda avdelningen kommer inte att se detta meddelande.
 • Kommentarer om gåvor: Lägg inte till kommentarer med meddelanden som du vill skicka till en viss person. Till exempel: "Grattis på födelsedagen pappa, här är några klistermärken till dig". Det är en trevlig tanke, men det här meddelandet kommer inte att visas någonstans.
 • Proof: En vanlig fråga vi får i kommentarsfältet är "kan ni skicka ett foto till mig på klistermärkena när dom har tryckts?" Tyvärr kan vi inte göra det men vi skickar gärna en korrekturbild till dig innan klistermärkena bekräftas för produktion.
 • Flera effekter: Vi älskar din kreativa anda och att du vill lägga till effekter på din design. Men tyvärr kan vi inte kombinera t.ex. holografiskt och glitter eftersom det är olika material.
 • Design tjänster: Vi vill att ditt klistermärke ska bli precis som du tänkt dig, men ladda inte upp ett foto av en design och be oss vektorisera din fil. Vi erbjuder inte designtjänster, så vi kan inte återskapa dina designer åt dig!

   

 

Hur lämnar du en bra kommentar hos StickerApp.


Hur gör man...

Visa alla (10)