Kan jag avsluta prenumerationen på era nyhetsbrev?

Ja, du kan avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev genom att klicka på länken "avsluta prenumeration" längst ner i något av våra nyhetsbrev.

Så avslutar du prenumerationen på StickerApps nyhetsbrev

Om du vill avsluta prenumerationen på StickerApps reklammejl kan du enkelt göra det genom att klicka på länken "avsluta prenumeration" längst ner i något av de mejl du får från oss. Detta kommer att ta bort dig från vår sändlista, och du kommer inte längre att få uppdateringar om nya produkter, kampanjer eller exklusiva erbjudanden.

Att avsluta prenumerationen påverkar inte din möjlighet att använda ditt konto eller göra beställningar. Du kan fortfarande njuta av alla fördelar med ditt StickerApp-konto utan att ta emot marknadsföringskommunikation. Om du ändrar dig kan du när som helst prenumerera igen genom att justera dina e-postinställningar i ditt konto eller genom att kontakta vårt supportteam för hjälp.

Vi respekterar din integritet och strävar efter att erbjuda en smidig och användarvänlig upplevelse. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att avsluta prenumerationen, finns vårt supportteam tillgängligt för att assistera dig.