Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord?

Om du glömt ditt lösenord, klicka på kontoikonen, välj "återställ lösenord" och följ instruktionerna för att återställa det.

Så återställer du enkelt ditt StickerApp-lösenord

Att glömma lösenordet är vanligt, men att återställa det på StickerApp är enkelt. Börja med att välja kontoikonen längst upp till höger på hemsidan. Välj alternativet "återställ lösenord" och följ de givna instruktionerna. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att skapa ett nytt lösenord.

Denna process säkerställer att ditt konto förblir säkert samtidigt som du snabbt får åtkomst till din information. Om du stöter på problem eller inte får återställningsmejlet, kontrollera din skräppostmapp. För ytterligare hjälp finns vårt supportteam tillgängligt för att lösa eventuella problem du kan stöta på.

Vi prioriterar din säkerhet och strävar efter att göra kontohantering så smidig och säker som möjligt.