Anpassade
Logoklistermärken
 

Skapa anpassade logoklistermärken för ditt företag som ger ett starkt första intryck. Välj vilken storlek, form, färg och material som passar just ditt varumärke.

Bakpapperstryck
Design på baksidan
Konturskuren utan extra kostnad
Utskuren med laser
Matt eller glansig
Tillgängliga laminat
 

KLISTERMÄRKEN MED DIN LOGGA 

Maximera din marknadsföring med hjälp av klistermärken med din logga. Ett perfekt sätt att sprida kännedom om ditt varumärke. Logo-stickers är eleganta och enkla att applicera på vilken yta som helst, både för dig och dina kunder.

Skapa unika laptop-klistermärken med din logga på en burgare.
Släng upp din pizzerias logga på pizzakartongen.

VÄLJ SJÄLV PÅ VILKET MATERIAL DU VILL TRYCKA DIN LOGGA

Ha modet att prova något nytt! Du kan få klistermärken med din logga precis som du vill ha dem: blanka, matta, glittrande eller varför inte självlysande. Välj ditt favoritmaterial och få ett helt unikt klistermärke med din logga. När det gäller färger välj vad du vill, vi har alla! Oavsett vad du väljer kommer priset att vara detsamma.

 

Klistermärke med logotyp på en kaffekopp.

MARKNADSFÖRING AV KLISTERMÄRKEN MED LOGOTYP

Ett enkelt och snabbt sätt för er som vill börja arbeta med varumärkesbyggande är att marknadsföra ert företag med egna klistermärken. Du kan till exempel enkelt dekorera kaffekoppar med er logotyp, sätta klistermärken med logotyp på produkter eller när ni skickar paket. Möjligheterna med klistermärken i marknadsföring är oändliga.

 

Sätt personliga klistermärken på brev.

KLISTERMÄRKEN FÖR DESIGNERS

Jobbar du som designer? Använd klistermärken med din logotyp för att stärka ditt personliga varumärke. Du kan också skapa klistermärken att sätta på kuvert när du skickar gåvor till dina kunder och fans. Eller skapa en unik design för ett klistermärke att dela ut på nästa mässa eller evenemang. Personliga klistermärken kan ta ditt varumärke till en ny nivå. Prova själv!

Skapa unika klistermärken till din hjälm.

DEKORERA VAD DU VILL MED LOGO-KLISTERMÄRKEN

Använd klistermärken för att dekorera din butik, din laptop, vattenflaskan eller vad som helst där ett klistermärke passar. Om du är med i en sportklubb, sätt din logotyp på hjälmen eller cykeln och visa din kärlek till klubben. Varför inte prova att skapa något större som ett väggklistermärke eller golvklistermärke. Stickers med logotyper kan göras i vilken färg och form som helst, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

 

Rekommendationer

Möjligheterna med logostickers är oändliga. Men nedan hittar du några rekommendationer och val som våra kunder uppskattar mest.

Material Vit vinyl, holografiskt, transparent
Laminerad yta Blank
Storlek 10 x 10 cm (kvadrat) eller 7 x 7 cm (cirkel)
Skärning Konturskuren eller på ark
 

GÖR LOGO KLISTERMÄRKEN

 

LÅT DIG INSPIRERAS

Alla mina vänner är hundar - klistermärke med utskärning.

Arizona state branding klistermärke.

Informativt klistermärke för att hålla 2 meter avstånd.

Hängmärkeslogotyp klistermärken.

 

Varför älskar vi klistermärken med logotyp?

Klistermärken med logotyper är verkligen det perfekta första steget för att stärka ett varumärke. Din logotyp kan vara det första som dina kunder ser, och vi vill verkligen se till att den är perfekt. Så här är några saker som är bra att veta.

  • Du kan trycka din logotyp på alla våra material! Men om du vill placera dina klistermärken på ytor utomhus rekommenderar vi att du håller dig borta från vårt återvunna papper. Det tål inte väder och vind så bra.
  • Om du vill att dina logoklistermärken ska hålla utomhus och ha en lämplig livslängd, välj klistermärken i vinyl med blankt laminat. De håller i upp till 4 år, både inomhus och utomhus.
  • Våra laminat, förutom rosa bläck och matt, skyddas mot UV-strålar och förlorar inte sin effekt i direkt solljus.
  • Klistermärken med loggor kan bokstavligen användas till vad som helst. Inredningsdesign, varumärkesbyggande, marknadsföring eller varför inte säljas som merch i din butik.
  • Oavsett design, ladda bara upp den i vårt designverktyg och få en förhandsgranskning direkt.
 

Skapa dina egna klistermärken med logotyp