Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Etiketter på rulle

Att göra etiketter har aldrig varit enklare!

Våra etiketter passar både för manuell och maskinell applicering och produceras på kvalitativ liner som lindas kring en kartongspoole. Vi skräddarsyr etiketterna efter dina behov och du slipper överblivet material.

Etiketter på rulle är det praktiska valet för applicering, bekvämlighet och förvaring. Enkelt att använda och enkelt att rulla ihop för användning senare.

Välj form, storlek och antal och ladda upp din design - beställ dina skräddarsydda etiketter på rulle redan idag!

Egna etiketter på rulle
Snabb produktion
Leverans inom 1-2 veckor
Anpassningsbara
För att passa dina behov
Låga minimiorders
Beställ önskvärt antal
 

Beställ egna etiketter på rulle

Jar, can and bag with custom brand labels.

Storlekar & Material

Vi producerar etiketter i de former och storlekar du önskar; runda, ovala, fyrkantiga eller konturskurna. För att säkerställa effektiv produktion, och minimera spillmaterial, har vi standardiserat sju olika bredd på våra rullar.

Vi prioriterar inledningsvis våra mest populära material och fortsätter gradvis att introducera fler. De nuvarande onlinealternativen är Vit, Transparent, Silver och Återvunnet papper.

Utöver detta producerar vi regelbundet specialbeställningar för återkommande kunder. Kontakta oss gärna om du har specifika frågor eller önskemål.

Så beställer du etiketter på rulle

  • Välj form, material, storlek och antal
  • Ladda upp filen med din etikettdesign
  • Redigera bilden i vår editor (valfritt)
  • Välj etikettriktning
  • Lägg beställningen

Vi skickar en bekräftelse till dig via e-post när beställningen har mottagits och granskats. Du kan kontakta oss genom att skriva en kommentar när du lägger din beställning, eller kontakta oss via e-post i förväg. Vi erbjuder utökad kundsupport till företagskunder och har regelbundna samarbeten. Tveka inte att höra av dig!

Form Konturskuren, Rund, Oval, Fyrkantig, Rektangulär, Rundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck CMYK
Storlek Max 27,5 cm i en riktning
Material Vit vinyl, Transparent vinyl, Silvermetallisk vinyl, Återvunnet papper
Vår onlinetjänst har för närvarande våra mest populära vinylmaterial; vit, transparent och silvermetallic. Våra inledande tillgängliga online-alternativen för laminat är blankt eller obelagt, dvs utan laminat. Kontakta oss för att få specifika detaljer om materialen och andra tillgängliga alternativ. Vi producerar kontinuerligt specialbeställningar. Skriv till info@stickerapp.se.
Vi är stolta över att kunna både leverera små orderkvantiteter till överkomliga priser, samt erbjuda generösa rabatter för större volymer. Om du har en specialförfrågan får du gärna kontakta oss så ska vi se till att ge er ett bra erbjudande. Vi samarbetar regelbundet med artister och företag, så hör gärna av dig om du är intresserad.
Den vanliga leveranstiden är 1-2 dagar i produktion och 1-3 dagar transport beroende på storlek, typ och plats för din beställning. Du kan hitta beräknade leveranstider i kassan när du lägger din beställning.
Ja, vänligen kontakta oss på info@stickerapp.se.
Etiketter kan göras runda, ovala, fyrkantiga, rektangulära eller konturskurna enligt din design. Tillgängliga etikettstorlekar varierar från ca 25 mm till 275 mm i bredd, och bredden på dina rullar beror på storleken på dina etiketter.

För att säkerställa effektiv produktion, och minimera spillmaterial, har vi standardiserat sju olika rullstorlekar baserat på etikettstorlek: 35, 40, 56, 70, 93, 140 och 280 mm. Bleed är 2 mm. Bredd och storlekar beror på den riktning du väljer och antalet rullar beror på både storlek och kvantitet. Kontakta oss om du vill ha hjälp att få det rätt.
Antalet etiketter på varje rulle beror på storleken på din beställning och storleken på dina etiketter. Kontakta oss om du behöver specificerad information via e-post info@stickerapp.se.
Generellt sett används etiketter främst för att ge information, ofta om en produkt. De är dock vanligtvis gjorda av tunnare material och är inte designade för att klara samma krävande förhållanden som klistermärken.

Medan klistermärken kan vara bättre i vissa fall, visar sig etiketter vara oumbärliga för vissa användningsområden och kan tillåta högre beställningsvolymer, annan bekvämlighet och enkel applicering.

Enkelt & Praktiskt

Våra etiketter är tillverkade av högkvalitativa, tunna material och ger ett elegant och professionellt utseende. Den praktiska linern gör det enkelt att skala av och applicera etiketterna.

Etiketter delar likheter med vanliga klistermärken, men de har sina distinkta fördelar. De är inte designade för att klara samma krävande förhållanden som klistermärken, utan de är särskilt utformade för att smidigt dras av rullen och enkelt appliceras. Etiketterna görs i rätt kvalitet för dina ändamål.

Custom labels on soya bottles.

Kostnadseffektiv etikettering

Vår flexibla och avancerade produktion gör det möjligt för oss att erbjuda inte bara konkurrenskraftiga priser för små beställningar av etiketter på rulle, utan även att ge rabatter för större volymer. Vi vänder oss till både små och medelstora företag samt entreprenörer, konstnärer och privatpersoner.

Medan klistermärken kan vara bättre i vissa fall, visar sig etiketter vara oumbärliga för vissa användningsområden och kan ge en högre total kostnadseffektivitet.

Custom labels on a box with food.

För olika användningsområden

Etiketter är designade för att fästa effektivt på olika ytor, inklusive papper, kartong, plast, glas, metall, med mera. Denna mångsidighet gör att dina unika etiketter kan användas på ett brett spektrum av produkter, föremål eller material.

Så oavsett om du driver ett bryggeri, ett klädmärke eller en blomsterbutik - eller vill sätta etiketter på burkarna med din hemlagade sylt eller honung - är våra etiketter den perfekta produkten för dig!