PERSONLIGA
SKATEBOARDKLISTERMÄRKEN

Skapa otroligt hållbara klistermärken för skateboard och designa dem själv. Välj storlek, form, kvantitet, material och ladda upp din unika design för att skapa ditt personliga klistermärke för skateboard.

Reptåliga
Tål alla dina trick

Permanent lim
Klistermärken som sitter fast

UV-beständiga
Tål solljus utan att blekna

ANPASSA DIN SKATEBOARD

Ny på att sätta klistermärken på din bräda? Klistermärken för skateboard brukar placeras på undersidan av skateboarden för att göra din bräda unik. Oavsett om du vill att din skateboard ska ha en viss estetik eller om du bara vill sätta på fantastiska klistermärken för att ge din bräda lite personlighet, är valet upp till dig.

Egna klistermärken till din skateboard.
Skateboard i luften som visar klistermärken.

KLISTERMÄRKEN FÖR SKATEBOARD SOM HÅLLER I ÅRATAL

Dessa klistermärken har en reptålig PET-laminerad film. För att inte tala om att de tål alla typer av väderförhållanden i upp till fyra år. De är också skyddade mot UV-strålar, så de behåller färg, form och fräschhet längre och bleknar inte i solen under deras fyraåriga livslängd.

En snowboard med unika klistermärken

KLISTERMÄRKEN FÖR ALLA BRÄDOR

Skateboard, snowboard, surfbrädor, våra reptåliga vinylklistermärken kan användas på alla brädor och din sportutrustning. Se bara till att ytan är ren och torr när du applicerar klistermärken för att säkerställa att de håller jämna steg med dig.

Olika logos och klistermärken på en bräda

I AFFÄR?

Äger du en skateshop eller annan liten verksamhet? Du kan skapa och ladda upp vilken design eller logotyp du vill och beställa klistermärken i bulk. Ladda bara upp dina bästsäljande designer eller skapa nya och läckra och beställ så många du vill ha.

Lessthanlocal klistermärke

Personliga klistermärken på en hjälm.

ANPASSA DIN UTRUSTNING

Fäst dem på hjälmen och skidorna. Det finns inget bättre sätt att ge personlighet åt din utrustning än att dekorera den med några klistermärken som representerar dig.

Rekommendationer

Skateboardklistermärken kan vara små, stora, superljusa eller svartvita. Men här är våra rekommendationer om vilka alternativ som vanligtvis är mest populära när man skapar skateboardklistermärken.

Material Vinyl, Holografiskt, Transparent, Heavy duty
Laminat Blank
Storlek 7,5 cm x 7,5 cm (cirkel) eller 10 cm x 10 cm (kvadrat)

 

SKAPA SKATEBOARDKLISTERMÄRKE

Bli inspirerad. Bli kreativ.

Skatepark med klistermärken på väggen.

Klistermärken för skateboardparken.

Rutig skateboard med unika klistermärken.

Unika klistermärken på din skateboard

Tjej som satt klistermärken på sin bräda och visar upp den.

Kombinera bläck med former och material för din klistermärke

Upp och ner-vänd skateboard med klistermärken.

Dekorera brädan med logotyper och vackra klistermärken

VARFÖR VI ÄLSKAR SKATEBOARDKLISTERMÄRKEN

Personifiera enkelt din bräda med anpassade skateboardklistermärken. Du kan visa upp din design och göra skateboarden superpersonlig. Men för att se till att dina skateboardklistermärken blir fantastiska, här är några saker att komma ihåg.

  • Du kan trycka dina skateboardklistermärken på de flesta av våra material. Men vinyl och tunga material kommer att vara de bästa och mest hållbara för din skateboard.
  • För att dina klistermärken ska behålla bästa kvalitet och hålla länge, välj glanslaminat för bästa skydd mot repor.
  • Vårt glanslaminat är skyddat mot UV-strålar, så klistermärkena tappar inte färg eller personlighet i direkt solljus.
  • Oavsett vilken typ av skateboardklistermärken du vill skapa kan du ladda upp din design i vår enkla klistermärkesredigerare och få en direkt uppfattning om hur det kommer att se ut.

SKAPA KLISTERMÄRKE

 

Skapa dina egna skateboardstickers