Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Golvklistermärken

Anpassade klistermärken du kan gå på

Skapa anpassade klistermärken för golvet. Täckta med en sandig texturerad laminat, är dessa specialgjorda golvklistermärken utformade med skor och skrapmärken i åtanke. Golvklistermärken är idealiska för att skapa vägmarkeringar som pilar att placera på golvet, logoklistermärken för att ta med din varumärkesprofil i din butik, eller för att skapa stående indikatorer för att markera var kunderna ska köa. Kanske vill du bara lägga till lite funky flair på ditt golv? Ladda upp din anpassade design för ditt golvklistermärke och få en omedelbar bevisning.

Lämna en kommentar i klistermärkestillverkaren för att låta oss veta att du vill ha ett golvklistermärke, vi ser till att rätt sandiga laminat appliceras.
Gör egna golvklistermärken
 
Fullfärgstryck
Vit bläck + färg
Halksäker
Reptåligt laminat
I vilken form som helst
Exakt skuret efter din design
 
 

Gör golvklistermärken

Gör ditt golvklistermärke till en klistermärke med utskärning, i vilken form som helst. Maximal storlek är 120 cm på en sida.

 
 

Hit the deck

Dessa sandiga klistermärken är ett utmärkt sätt att markera vägar, förmedla ett meddelande eller bara lägga till lite stil på ditt golv. Halk- och stötsäkra, dessa klistermärken ligger platta och håller sig starka även vid tung fottrafik.

 
 

Hur man beställer golvdekaler

  • Välj storlek, kvantitet och klippning.
  • Ladda upp din fil för att skapa dina anpassade golvdekaler.
  • Välj din frakt och betala.

Låt oss veta om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

Produktfunktioner
Form Konturskuren, Rund, Oval, Fyrkant, Rektangel, Avrundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck Ja
Storlek Max 120 cm (47.2") på ena sidan
Material Arlon (vit) eller Permanent klister (Standard)
Laminat Sandigt
Ja, golvdekaler är generellt sett lätta att ta bort. Dock kan enkelheten i borttagningen variera beroende på faktorer som hur länge de har varit applicerade på ytan och den temperatur de har utsatts för. Det rekommenderas att följa korrekta borttagningsmetoder, såsom att dra av dem långsamt och använda en värmeapparat om det behövs, för att få en smidig och spår-fri borttagningsupplevelse.
Ja, du kan placera golvdekaler över kakel, men det är viktigt att se till att ytan är slät och ren för optimal vidhäftning. Om kakelns yta är texturerad kan den inte ge en lämplig fästyta, och damm eller vatteninträngning från kanterna kan påverka klisterkvaliteten. Därför rekommenderas det att förbereda kakelytan ordentligt innan du applicerar golvdekaler för bästa resultat.
Ja, det är möjligt att skapa golvkakeldekaler med hjälp av vinytrycksteknik. Med den här metoden kan du få anpassade designer eller mönster tryckta på vinylmaterial som kan appliceras direkt på dina golvkakel och möjliggör att du ändrar utseendet på dina kakel utan att behöva genomföra en komplett renovering.
För att applicera dekalerna, börja med att ta bort skyddspappret från ena sidan och placera försiktigt dekalen på önskad position på golvet. Tryck sakta ned dekalen och jämna ut den från mitten mot kanterna för att få en bubbel-fri applicering. Om dekalen är stor, arbeta i mindre sektioner genom att gradvis ta bort skyddspappret och fästa dekalen på ytan tills den är helt applicerad.
 

Vad våra kunder säger om Golvdekaler

 
Trustpilots star ratings
5 / 5 • 2 kundomdömen
Kvalitet
Trustpilots star ratings 5 / 5
Värde för pengar
Trustpilots star ratings 5 / 5
C.G.,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Så kul med dessa! Skapade en hel känsla!
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Christer Svedberg,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Grymt fina dekaler för mitt märke, å mkt god slitstyrka 🙂👍
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Mer Kundomdömen
 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?