Utmärkt 4.6 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Vägg-klistermärken

Lätt att ta bort utan att skada väggen.

Säg hej då till att skrapa bort färgen från dina väggar med anpassade väggklistermärken. Dessa specialdesignade klistermärken med låg vidhäftning är utformade med vägg- och färgbevarande i åtanke. Så du kan dekorera din vägg med anpassade designer, logotyper, skyltar eller vilken annan typ av klistermärkeskreation du har i åtanke.

Lämna oss en kommentar i vår klistermärkesskapare för eventuella speciella önskemål
Gör egna väggklistermärken
 
Avtagbara
Lämnar inga klisterrester
För inomhusbruk
På släta målade väggar
Fullfärgstryck
Vit bläck + färg
 
 

Gör klistermärken för väggarna

Gör ditt väggklistermärke till en klistermärke med utskärning, i vilken form som helst. Max storlek är 120cm (48") på ena sidan

 
 

Spara väggarna

Dekorera eller behöver du sätta upp inredningsskyltar? Skippa hammaren och spikarna, använd klistermärken istället. Väggklistermärken är perfekta för inredning för företag, barnrum och egentligen alla typer av rum. Skapa skyltar och designer av alla slag för dina väggar.

 
 

Hur man beställer väggklistermärken

  • Välj din skärlinje, storlek och antal.
  • Ladda upp din fil för att skapa dina egna anpassade väggklistermärken.
  • Välj din leverans och betala!

Låt oss veta om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

Produktfunktioner
Form Konturskuren, Rund, Oval, Kvadrat, Rektangel, Avrundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck Ja
Storlek Max 120 cm (47.2") på en sida
Material Vit polyesterduk, Lättfästande klister för väggar
Laminat Obehandlat
Nej, lättfästande klister är lämpligt för väggar.
Var lugn, våra väggklistermärken är utformade med ett lättfästande klister som är speciellt lämpligt för väggar. När du bestämmer dig för att ta bort klistermärkena ska de lossna utan att orsaka någon skada eller lämna efter sig rester, vilket gör att du kan uppdatera din väggdekoration utan några bekymmer.
Tyvärr rekommenderar vi inte att skriva ut väggklistermärken i mindre storlekar än de som finns tillgängliga på vår webbplats. Om du dock behöver mindre klistermärken för ytor där enkel borttagbarhet är viktigt rekommenderar vi att du överväger våra avtagbara klistermärken, som är speciellt utformade för det ändamålet. Dessa avtagbara klistermärken erbjuder flexibilitet att fästa på väggar eller andra föremål samtidigt som de är lätta att ta bort vid behov.
Tyvärr är väggklistermärken endast tillgängliga i vårt standardmaterial för väggklistermärken, som är vitt och inte erbjuder genomskinliga eller specialeffekter. Våra väggklistermärken är dock utformade för att ge färgstark och långvarig grafik, perfekt för att lägga till dekorativa element på dina väggar.
 

Vad våra kunder säger om Väggdekaler

 
 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?