Klistermärkesmaterial
Sample Packs

 

Få ett provpaket med våra klistermärkesmaterial hemskickade för endast 19 kr!

 

Vad är då grejen med vårt provpack?

 

Det kan vara svårt att säga exakt hur ett material kommer att se ut och kännas när du kikar på det online. Med ett prov av klistermärkesmaterialet kan du (bokstavligen) få en känsla för vilket material som kommer att vara bäst för dina klistermärken.

Detta paket innehåller våra mest populära material som holografisk, vinyl, glitter och spegelvinyl. Du kommer också att få klistermärken med våra unika material som återvunnet papper, 3D-epoxy, självlysande och klistermärken med tryck på baksidan!

CMYK-värdena vi använder ingår också i detta paket, så att du kan se hur färgerna ser ut i verkligheten mot våra mest populära bakgrundsmaterial.

När du beställer ett provpaket behöver du inte längre att gissa vilket material som är bäst för ditt projekt, du kan se & känna själv! Och när du väl har beställt ett provpaket, kommer du alltid att ha dessa klistermärken för att bestämma vilket material du ska använda även i framtida projekt.

Kolla vad som finns i provpaket

klistermärkesmaterial provpaket.

Prover av våra material

Våra klistermärkesmaterial är noggrant utvalda för att säkerställa att du ska bli nöjd med dina klistermärken.

Varje prov är (bokstavligen) ett klistermärke av vad det specifika materialet heter och utskrivet i det materialet. Så när du beställer dina klistermärken vet du redan vad den heter och hur den känns och ser ut.

I paketet ingår dessa material:

Genomskinlig/transparent, vinyl, spegelvinyl, holografisk, återvunnet papper, Vinyl med matt laminat, prismatisk, glitter, borstad aluminium, avtagbara, matt spegelvinyl, 3D-epoxi och extra hållbara klistermärken.

CMYK-diagram

Utöver materialproverna får du även CYMK-värdediagram.

CYMK-diagrammen som ingår är bara exempel på vad vi kan skriva ut. Bara fantasin sätter stopp! Vi kan trycka vilken färg du vill.

CMYK står för cyan, magenta, gul och svart. Detta är kompatibelt med utskrift och det här är färgläget som vi skriver ut i. Den rikaste svarta när du skriver ut hos oss är 40,40,40,100.

I provpaketet får du tre diagram med CMYK-värden i tre olika material. Spegel, holografisk och glitter. Detta kommer att ge dig en bra uppfattning om vilka färger som ser ut i de olika effekterna.

Osäker på materialen? Kolla in dem nedan för att lära dig mer om var och en