Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Avtagbara klistermärken

Enkla-att-ta-bort klistermärken.

Avtagbara klistermärken är utformade med ett speciellt low-tack klister, som gör dem särskilt lätta att plocka bort från de ytor du applicerar dem på. Anpassade avtagbara klistermärken är bra för kortvariga behov som evenemang, pop-ups, konferenser och mer. De fungerar också bra som klistermärken för barn med enkel borttagning så att du kan ta bort klistermärkena från alla ytor du sätter dem på.

Bara lämna oss en kommentar i vår klistermärkes-editor för eventuella önskemål
Gör egna avtagbara klistermärken
 
För tillfällig användning
Lämnar inga limmrester
I vilken storlek eller form som helst
Skuren efter formen på din design
Tillval
Prova med osynligt bläck
 
 

Gör avtagbara klistermärken

Välj skärning, storlek, och antal. Ladda upp ditt motiv och ta dig till vår editor.

 
 

Ta bort det

Varför klistermärken som går att ta bort? Anpassade klistermärken som är lätta att ta bort är perfekta för kortvariga användningsområden som konserter, evenemang, pop-ups, fester och tillfällig skyltning. De är också bra för barnen som vill klistra klistermärken på allt. Dessa kommer att lossna lätt och lämnar inte kvar något kladdigt.  

 
 

Hur man beställer avtagbara klistermärken

  • Välj storlek, antal och skrälinje.
  • Ladda upp din fil för att skapa dina anpassade avtagbara klistermärken.
  • Välj din frakt och betala!

Hör av dig om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

Produktfunktioner
Form Konturskuren, Rund, Oval, Fyrkant, Rektangel, Rundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck Ja
Storlek Max 27,5 cm (11") på ena sidan
Material Avtagbart, låg vidhäftningsförmåga
Laminat Obehandlat
Avtagbara klistermärken kan återanvändas en eller två gånger, men det är viktigt att tänka på att deras klister inte är initialt mycket starkt, och det tenderar att försvagas vid varje återanvändning. Det rekommenderas att använda dem sparsamt och undvika överdriven borttagning och omplacering.
Avtagbara klistermärken kan betraktas som vattenresistenta, men deras klister är inte lika starkt som permanenta klistermärken. Det är bäst att undvika att utsätta dem för vatten eller överdriven fukt för att behålla dess klisterförmåga
Livslängden för avtagbara klistermärken varierar beroende på den yta de appliceras på och de miljöförhållanden de utsätts för. Till exempel kan klistermärket på en produkt du använder dagligen, som en bärbar dator, inte hålla lika länge jämfört med om det appliceras på en stationär yta som ett fönster.
Den främsta skillnaden mellan vanligt klister och avtagbara klistermärken ligger i klistermärkets egenskaper. Vanliga vinylklistermärken använder ett permanent klister som är starkare och är gjort för långvarig vidhäftning. Avtagbara klistermärken å andra sidan har ett mindre starkt klister speciellt formulerat för enkel borttagning utan att lämna rester eller skada ytan.
 

Vad våra kunder säger om Avtagbara stickers

 
 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?