Kan ni trycka på baksidan av klistermärken?

Ja, med vår back paper tryck funktion kan vi trycka i fullfärg på baksidan av våra material:

Tryck på baksidan av klistermärket med möjlighet att anteckna saker

Gör klistermärken med möjlighet att anteckna på baksidan

Tryck på baksidan med företagsuppgifter på klistermärket

Skapa ett klistermärke som blir utmärkt som visitkort

Tryck på baksidan av klistermärket

Tryck vad du vill på baksidan av ditt klistermärke

Tryck valfri design på baksidan av ditt klistermärke

Ta din design till ytterligare en nivå, baksidenivån!

Men vad är back-paper-print, eller Bakpapperstryck?

Som du ser på bilderna ovanför kan du använda baksidan av ditt sticker som en förlängning av framsidan. Du kan addera ett mervärde till ditt klistermärke genom att lägga till t ex kontaktuppgifter, en QR-kod, anteckningsyta eller mer design. Eftersom trycket på baksidan av klistermärket också är i fullfärg så sätter bara din egen fantasi stopp för hur du vill använd den bit som förut bara hamnade i soptunnan.

Läs mer om tryck på baksidan Skapa eget klistermärke Material klistermärken

Andra frågade också

Visa alla (6)