Hur kan jag förbereda mina filer för CMYK-tryck?

Vi använder färgläget CMYK för tryck, RGB används endast för digitala skärmar. Konvertera dina filer till CMYK i Photoshop eller Illustrator för att få exakta resultat.

Förbered dina filer för CMYK-tryck

Vi använder färgläget CMYK för alla våra tryckprocesser. CMYK står för Cyan, Magenta, Yellow och Key (Svart) och är idealiskt för att skapa tryckta designer på fysiska objekt som klistermärken och etiketter

RGB (rött, grönt, blått) används för digitala skärmar och kan visa mer livfulla färger på grund av direkt ljusemission. Det är viktigt att förstå skillnaden mellan dessa färglägen för att säkerställa att dina tryckta klistermärken ser ut precis som du har designat dem.

För bästa tryckresultat, använd CMYK innan du skickar in dem till oss. Detta hjälper till att undvika oväntade färgförändringar och säkerställer att dina tryckta klistermärken matchar din ursprungliga design så nära som möjligt.

Så här gör du:

Photoshop: Gå till "Bild" och sedan "Läge" och välj "CMYK-färg."

Illustrator: Gå till "Arkiv" och sedan "Dokumentfärgläge" och välj "CMYK-färg." PNG-filer är alltid i RGB-läge, så spara din fil som PDF för att behålla CMYK-inställningarna.

Om du har specifika krav eller frågor om hur du förbereder dina filer för CMYK-tryck, finns vårt supportteam tillgängligt för att hjälpa dig. Vårt mål är att ge dig perfekta resultat för dina designs. Genom att följa dessa riktlinjer kan du säkerställa att dina tryckta klistermärken får önskad färgprecision och kvalitet.