Filformat

De filformat som du kan ladda upp till oss via vår klistermärkes editor är de vanligaste filformaten inom bildhantering. Vi trycker följande format: PDF, PNG, JPEG, SVG, TIF, AI och PSD.

Vi rekommenderar att du alltid skapar din konst eller klistermärkes-filer i CMYK från början, så att färgerna överensstämmer i print.

För dig som inte vet vad CMYK är kan du läsa om skillnaden på CMYK och RGB här. Men var inte orolig det finns enkla program och hemsidor som kan hjälpa dig att konvertera din vanliga bild till rätt format.

OBS! när man konverterar en RGB till CMYK så kommer färgerna att bli dovare men det är för att vara anpassat till print.

Användningsområden Skapa eget klistermärke Material klistermärken

Förbereda filen

Visa alla (12)