Hur gör man klistermärke utan vit kant?

Beställa klistermärke utan vit kant?

Klistermärken med gul kant

Klistermärken med gul kant (gul bakgrundsfärg)


Här kommer ett steg för steg:

Guide hur man beställer egendesignade klistermärke

 

 1. Välj skärning
  Börja med att välja konturskuret klistermärke

 2. Välj storlek och kvantitet
  Nu är det dags att välja storlek och kvantitet på dina klistermärken. StickerApp erbjuder en mängd olika storlekar och kvantiteter för att passa dina behov. Tänk på hur du planerar att använda dina klistermärken när du väljer storlek och kvantitet.

 3. Välj Material
  Det finns flera olika material att välja mellan. Klicka på pilen vid specialmaterial, får du fram materialen. Tänk på vad dina klistermärken kommer att användas för och välj det material som passar bäst.

 4. Ladda upp designen till StickerApp
  När du har skapat din design i ditt valda program kan du ladda upp den till StickerApps webbsida. Detta gör du genom att klicka på "Ladda upp bild". (viktigt att känna till filformaten som stödjer CMYK innan beställningen)

 5. Lägga till maskerade effektlager
  Nästa steg har du möjlighet att lägga till maskerade effektlager endast vid val av dessa material: holografisk, transparent, glitter, prismatisk, borstad aluminium och spegelvinyl. Detta genom att ladda upp en fil eller skriva instruktioner för ditt klistermärkes effekt.

  Guide- hur man gör skärlinje
 6. Skärning
  Välj hur stor du vill ha din skärning, liten, mellan eller stor.

 7. Välj laminat
  Välj vilket laminat du vill ha på dina klistermärken, matt eller glansigt klistermärke. Laminat skyddar klistermärkena från repor och UV-strålar för att säkerställa att de håller längre.

 8. Skriv meddelande
  Om du väljer ett speciellt material, lämna en kommentar för att berätta var effekten ska synas eller om du har andra önskemål om hur dina klistermärke ska tryckas

  Guide hur man beställer

 9. Ändra storlek, antal klistermärke, skärning eller material
  Vill du ångra eller ändra storlek eller antal klistermärke behöver du inte gå tillbaka, utan du kan göra det på samma sida. Samma gäller skärning och material.

 10. Text på klistermärke
  Vill du ha en text på klistermärket, kan du både skriva och välja färgen på textstilen. Sedan kan du välja vart den ska stå och det gör du genom att klicka på texten och dra den.

 11. Bakgrundsfärg
  Välj bakgrundsfärg

 12. Välj motiv
  Om du vill piffa klistermärket ännu mer och göra det mer unikt och personligt, kan du välja bland olika motiv. Du kan välja en kategori som passar din design, och sedan välja ett motiv som passar bäst.

 13. Kontrollera design och beställ
  Innan du slutför din beställning, se till att kontrollera din design noggrant för eventuella stavfel eller andra misstag. När du är nöjd med designen kan du slutföra din beställning genom att klicka på "Lägg i varukorg" och sedan följa instruktionerna för att slutföra din beställning.

KLART!

 

 

 

Användningsområden Skapa eget klistermärke Material klistermärken


Hur gör man...

Visa alla (8)