Hur gör man klistermärke utan vit kant?

aubergine med puder rosa i bakgrundMed bakgrundsfärg

aubergine med svart kantUtan bakgrundsfärg

Inget är omöjligt här på Stickerapp! Du kan välja vilken bakgrundsfärg du vill.

Klistermärken utan vit kant, är klistermärken som är skurna till formen av själva motivet. Du kan välja vilken bakgrundsfärg du vill i redigeraren på vår hemsida, eller så kan du ha det utan någon extra kant runtomkring.
Det finns även möjlighet till att skapa en egen skärlinje i filen.

Se bara till att det finns 2 mm utfall för eventuella felmarginaler.

Beställa klistermärke utan vit kant?
Här kommer ett steg för steg:

•  Välj konturskuret
  •  Välj storlek, material, antal och skärning.
  •  Ladda upp din fil för att skapa din anpassade beställning
  •  Under skärning kan du välja hur stor bakgrunden ska vara. Liten, mellan eller stor.
  •  Välj bakgrundsfärg
  •  Om du väljer ett speciellt material, lämna en kommentar för att berätta var effekten ska synas eller om du har andra önskemål om hur dina klistermärke ska tryckas!

Klistermärken med gul kant

Klistermärken med gul kant (gul bakgrundsfärg)

Användningsområden Skapa eget klistermärke Material klistermärken

Hur gör man...

Visa alla (10)