Hur gör man riklig svärta färg på klistermärken?

Det finns olika nyanser av svart, exempelvis: vanlig svart, kolsvart, midnattsvart, kolgrå, svartblå och rikligt svart. Man kan välja själv vilken svarta nyans man vill ha på klistermärket för det gör nämligen en stor skillnad på motivet och även på effekten om man har valt det. Oavsett vilken nyans av svart du väljer för din klistermärke, är det viktigt att tänka på hur det kommer att se ut i förhållande till andra färger och bakgrunder.

Vi på Stickerapp trycker klistermärken i CMYK som står för cyan, magenta, gul och svart. Genom att använda en kombination av dessa fyra färger kan du få en mängd varierande färger på dina klistermärken, inklusive en rikligt svart nyans. Men vill du ha en riktigt svart färg som gör att ditt klistermärke får den där extra tyngden så fixar vi det också!

Vi rekommenderar att du använder CMYK-värdena  40,40,40,100 för rikligt svart.

Beställa klistermärke med rikligt svärta färg?

Här kommer steg för steg:

Guide

1. Välj skärning
Börja med att välja skärning på klistermärket. Ska de vara konturskurna eller runda? Det finns flera val att välja mellan.

2. Välj storlek och kvantitet
Nu är det dags att välja storlek och kvantitet på dina klistermärken. StickerApp erbjuder en mängd olika storlekar och kvantiteter för att passa dina behov. Tänk på hur du planerar att använda dina klistermärken när du väljer storlek och kvantitet.

3. Välj Material
Det finns flera olika material att välja mellan. Klicka på pilen vid specialmaterial, får du fram materialen. Tänk på vad dina klistermärken kommer att användas för och välj det material som passar bäst.

4. Ladda upp designen till StickerApp
När du har skapat din design i ditt valda program kan du ladda upp den till StickerApps webbsida. Detta gör du genom att klicka på "Ladda upp bild". (viktigt att känna till filformaten som stödjer CMYK innan beställningen)

5. Lägga till maskerade effektlager
Nästa steg har du möjlighet att lägga till maskerade effektlager endast vid val av dessa material: holografisk, transparent, glitter, prismatisk, borstad aluminium och spegelvinyl. Detta genom att ladda upp en fil eller skriva instruktioner för ditt klistermärkes effekt.

6. Välj laminat
Välj vilket laminat du vill ha på dina klistermärken, matt eller glansigt klistermärke. Laminat skyddar klistermärkena från repor och UV-strålar för att säkerställa att de håller längre.

7. Skriv meddelande
I meddelande rutan kan du skriva "Dubbelsvart". Har du andra önskemål eller vill tillägga något, som fönsterklistermärke osv. Kan du skriva det i meddelande rutan

Guide hur man beställer i rikligt svart färg

8. Ändra storlek, antal klistermärke, skärning eller material
Vill du ångra eller ändra storlek eller antal klistermärke behöver du inte gå tillbaka, utan du kan göra det på samma sida. Samma gäller skärning och material.

9. Text på klistermärke
Vill du ha en text på klistermärket, kan du både skriva och välja färgen på textstilen. Sedan kan du välja vart den ska stå och det gör du genom att klicka på texten och dra den.

10. Välj motiv
Om du vill piffa klistermärket ännu mer och göra det mer unikt och personligt, kan du välja bland olika motiv. Du kan välja en kategori som passar din design, och sedan välja ett motiv som passar bäst.

11. Kontrollera design och beställ
Innan du slutför din beställning, se till att kontrollera din design noggrant för eventuella stavfel eller andra misstag. När du är nöjd med designen kan du slutföra din beställning genom att klicka på "Lägg i varukorg" och sedan följa instruktionerna för att slutföra din beställning.

Användningsområden Skapa klistermärke Material

Hur gör man...

Visa alla (10)