Förbättra din upplevelse på StickerApp

Genom att skapa ett StickerApp-konto får du tillgång till funktioner för att göra din shoppingupplevelse smidigare och mer effektiv. Med ett konto kan du enkelt hantera dina beställningar, spara leverans- och faktureringsinformation, få snabbare utcheckningar och beställa om dina favoritdesigns.

Att skapa ett konto är enkelt och kan göras genom att klicka på ikonen bredvid kundvagnen i webbplatsens toppnavigering eller under kassaprocessen. Det är frivilligt att skapa ett konto, men det ger en extra bekvämlighet som förhöjer hela shoppingprocessen.

Utöver dessa fördelar kan kontoinnehavare få uppdateringar om nya produkter och exklusiva kampanjer, så att du alltid är uppdaterad om det senaste.

För dem som vill radera sitt konto finns vårt supportteam tillgängligt för att vägleda dig genom den säkra raderingsprocessen. Om du raderar ditt konto kommer all orderhistorik, sparad information och inställningar att tas bort permanent.

Om du har glömt ditt lösenord är det enkelt att återställa det. Klicka bara på kontoikonen, välj "Återställ lösenord" och följ anvisningarna för att återfå åtkomsten.

FAQ