Egna
logo-klistermärken
 

Imponera på dina kunder med egna logo-klistermärken. Vilken färg som helst, viken storlek som helst och vilken logga som helst!

Back paper print
Design på baksidan

Kontursutskuren utan extra kostnad
Utskuren med laser

Matt eller glansigt
Tillgängliga laminat

EGNA LOGO-KLISTERMÄRKEN

Maxa din marknadsföring med egna logo-klistermärken. Ett perfekt sätt för att nå ut med ditt varumärkesnamn. Logo-klistermärken är både snygga och enkla för både dig och dina kunder att sätta på vilken yta som helst.

Skapa unika laptop-klistermärken med din logga på en burgare.
Släng upp din pizzerias logga på pizzakartongen.

VÄLJ SJÄLV VILKET MATERIAL DU VILL TRYCKA DIN LOGGA PÅ

Våga testa något nytt! Du kan få dina logo-klistermärken precis som du vill, blanka, matta, glittriga eller varför inte självlysande. Välj ditt favoritmaterial och få ett helt unikt klistermärke med din logga. När det kommer till färger är det bara att välja och vraka, vi har det mesta! Välj så många färger du vill på ditt klistermärke eller kör på det minimalistiska och stilrena. Vad du än väljer så kommer priset vara det samma.

Logo sticker on a coffee cup.

MARKNADSFÖRING MED LOGO-KLISTERMÄRKEN 

Ett enkelt och snabbt sätt för dig som vill börja jobba med varumärkesbyggande är att marknadsföra ditt företag med egna klistermärken. Du kan t.ex. enkelt pynta kaffekoppar med din logga, sätta de på dina produkter eller när du skickar iväg paket. Möjligheterna med marknadsföring genom klistermärken är oändliga. 

Sätt personliga klistermärken på brev.

KLISTERMÄRKEN FÖR DESIGNERS

Jobbar du som designer? Använd då logo-klistermärken för att stärka då ditt personliga varumärke. Du kan också göra egna klistermärken för att sätta på kuvert när du skickar ut freebies till dina kunder och fans. Eller gör en unik logo-design som du kan dela ut vid nästa utställning eller event. Egna klistermärken kan ta ditt varumärke till en ny nivå. Testa själv! 

Skapa unika klistermärken till din hjälm.

PYNTA OCH DEKORERA MED LOGO-KLISTERMÄRKEN

Sätt upp klistermärken för att dekorera och pynta i din butik, din laptop, vattenflaska eller var som helst där ett klistermärke skulle passa. Är du med i någon idrottsförening så sätt er logga på din hjälm eller cykel och visa din kärlek för klubben. Eller varför inte testa att göra något större som en väggdekal eller ett golvklistermärke. Logo-klistermärken kan göras i alla färger och former så det är bara din fantasi som sätter gränserna.

 

Produktrekommendationer

Möjligheterna med logo-klistermärken är oändliga. Men nedan finner du en liten rekommendation och de mest populära valen hos våra kunder. 

Material Vit vinyl, holografiskt, transparent
Laminat yta Glansigt
Storlek 10 x 10 cm (kvadrat) eller 7 x 7 cm (cirkel)
Skärning Kontursutskuren eller på ark

GÖR LOGO KLISTERMÄRKEN

LÅT DIG INSPIRERAS

All my friends are dogs - die cut sticker.

Arizona state branding sticker.

Informative sticker to stay 6ft apart.

Hang tag logo stickers.

Varför älskar vi logo stickers?

Logo-klistermärken är verkligen ett perfekt första steg för att stärka ditt varumärke. Din logga kanske blir det första dina kunder möts av och då vill vi verkligen se till att den blir perfekt. Så därför finns det viss saker som är bra att veta.

  • Du kan trycka din logotyp på alla våra material! Men om du vill sätta upp dessa bad boys på ytor som kommer att vara utomhus, säger vi att du håller dig borta från vårt återvunnet papper-material. Det tål inte väder och vind så bra.
  • Om du vill att din logotyp ska sitta utomhus och ha en ordentlig livslängd, välj vinylklistermärken med glansigt laminat. De håller i upp till 4 år, inomhus och utomhus.
  • Laminiter, med undantag för rosa bläck och matt, är UV-skyddade och kommer att förlora lite av sin personlighet i direkt solljus.
  • Logotypklistermärken kan bokstavligen användas till vad som helst. Inredning, varumärke, marknadsföring, eller eller varför inte sälja som merch i din butik.
  • Oavsett design laddar du enkelt upp den i vårt designverktyg och och får en förhandsvisning direkt. 

ANDRA PROPULÄRA PRODUKTER

Våra material är noga utvalda av vårt team för att säkerställa högsta kvalitet på våra produkter, här ser du några olika sätt du kan använda de på.

HJÄLMDEKALER

KLICKA  HÄR

GOLVDEKALER

KLICKA  HÄR

BILKLDEKALER

KLICKA  HÄR