Gör ditt eget Studentklistermärke


Sugen på att göra ett klassiskt studentklistermärke, men med dina egna anpassningar? Det är faktiskt riktigt enkelt - ni laddar ner studentmösse-mallen! Därefter kan ni ladda upp era egna bilder och texter, och anpassa storlek och form efter era önskemål. När ni är nöjda med era klistermärken skickar ni in er beställning till oss, och vi skickar ut dem till er snabbt och enkelt. Ni kan välja mellan olika storlekar och material, och självklart får ni hjälp av vår kunniga kundtjänst om ni behöver någon form av support.

Här är stegen för hur du använder bilden:

  • Först laddar ni ner "studentmösse-mallen" och spara bilden på din telefon eller laptop.
  • Gå till "Klistermärken" och ladda upp den här bilden till redigeraren.
  • Justera storlek, material, skärning och lägg till din egen text!
  • Valfritt: lämna en kommentar om du vill ha en särskild effekt.

 

 

STUDENTMÖSSA

Mall för ditt eget studentklistermärke

Ladda ner mall

 

Hej alla blivande studenter där ute! Det närmar sig den stora dagen då ni tar studenten och firar er stora prestation med vänner och familj. Men vad är en studentfest utan coola klistermärken som visar upp er skolavslutningens tema eller klassens slogan? Det är där vi på StickerApp.se kommer in i bilden och hjälper er att göra era egna unika studentklistermärken med vår enkla editor för att skapa egna klistermärken!

Att göra egna klistermärken är roligt

Att göra egna klistermärken är inte bara roligt, utan det ger er också möjlighet att anpassa märkena efter era egna behov och idéer. Hos oss på stickerapp.se erbjuder vi en mängd olika färdiga mallar för studentklistermärken som ni själva kan anpassa. Med vår mall för studentklistermärken kan ni enkelt ladda ner och skapa era egna märken utan att behöva ha någon erfarenhet av grafisk design eller teknisk kunskap.

Fördelarna med att skapa egna studentklistermärken är många. Förutom att det är roligt och ger er en chans att visa upp er kreativa sida, så ger det er också en möjlighet att spara pengar på att köpa dyra klistermärken som andra företag erbjuder. Dessutom kan ni ladda upp era egna bilder och logotyper, så att märkena verkligen blir personliga och unika för just er klass.

Skapa unika studentminnen som kan fästas, nästan, överallt

Våra studentklistermärken är inte bara perfekta för att visa upp er stolthet över er skolavslutning, utan de fungerar också som en bra souvenir som ni kan spara som ett minne från er studenttid. Dessutom kan ni använda dem på kläder, mobiltelefoner, datorer, bilar eller till och med som dekoration på era mössor. Möjligheterna är oändliga!

Så vad väntar ni på? Gör era egna unika studentklistermärken och visa upp er stolthet och kreativitet på er studentfest. Vi på stickerapp.se finns här för att hjälpa er att göra era drömmar till verklighet!

 

Henrik: 2023-05-05