Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
Hang tag klistermärken

Det är en produktetikett och ett klistermärke

Ta dina produkter till nästa nivå med hängetiketter som även fungerar som klistermärken. Inkludera en unik design eller ditt varumärkes logga på framsidan av klistermärket och optimera funktionaliteten genom att inkludera produktinformation som storlek, pris eller streckkod på bakpappret. Hang tag-klistermärken kan konturskäras efter din unika design och är kompatibla med majoriteten av våra material.

Vill du göra om ditt klistermärke till en hängetikett? Kommentera ”Hängetikett” i redigeraren och specificera var du vill att hang-tag-hålet ska vara, så lägger vi till det åt dig!
gör egna hang tag-klistermärken
 
Varumärkesbyggande
Ett klistermärke och en hängetikett
Brett utbud av material
Oändliga möjligheter för din design
Tilläggsalternativ
Tryck på baksidan och specialfärger
 
 

Skapa en unik hängetikett

Kommentera vart på din design du vill ha hang tag hålet så fixar vi det åt dig.

 
 

Hang loose

Fräscha upp dina produktetiketter med några schyssta hang-tag-klistermärken. Våra hängetiketter är ett perfekt sätt för att få ditt varumärke att sticka ut och att ge dina kunder det där lilla extra med sitt köp.

 
 

Så här beställer du hängetiketter

  • Välj skärlinje, storlek, kvantitet och material.
  • Ladda upp din fil och lägg till kommentaren "Hängetikett:" där du vill ha etiketten placerad på din design.
  • Om du väljer något speciellt material, hör av dig med var du vill att effekterna ska visas i en kommentar.
  • Välj frakt och betala.

Hör av dig om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

Produktfunktioner
Form Konturskuren, Rund, Oval, Fyrkantig, Rektangel, Rundade hörn
På ark Nej
Fullfärgstryck Ja CMYK + vitt
Storlek Max 27.5 cm (10.8") på en sida
Material Återvunnet papper, vinyl, transparent, holografisk, spegel
Absolut! Du har möjlighet att använda din egen skärningslinje genom att ladda upp din fil med den önskade skärningslinjen placerad på en separat lager. Vårt team kommer att ta hand om att konfigurera den under produktionsprocessen för att säkerställa korrekt och exakt skärning enligt dina specifikationer. Den här alternativet ger dig full kontroll över formen och konturen på dina hängetikettklistermärken och resulterar i ett anpassat och skräddarsytt resultat som uppfyller dina unika varumärkes- eller designkrav.
Den minsta storleken för hålet på dessa hängetiketter är 3 mm (0,118 tum) i diameter. Denna storlek möjliggör enkel bifogning av snören, band eller andra fästanordningar och ser till att dina hängetiketter kan fästas säkert på olika föremål. Den angivna minsta hålstorleken uppnår en balans mellan funktionalitet och estetik och ger en praktisk lösning för att visa viktig information, varumärken eller priser på dina produkter.
Absolut! Om du behöver några ändringar eller modifieringar av din fil kan du helt enkelt lämna en kommentar under beställningsprocessen och specificera de ändringar du önskar. Vårt team hjälper dig gärna att konfigurera filen enligt dina krav för att säkerställa att dina hängetikettklistermärken produceras korrekt och enligt dina önskade specifikationer. Vi är engagerade i att ge en sömlös och problemfri upplevelse och finns här för att hjälpa dig att uppnå bästa resultat för ditt projekt.
Absolut! Om du vill ha en perforerad sektion på dina hängetikettklistermärken kan du helt enkelt lämna en kommentar under beställningsprocessen där du specificerar ditt önskemål. Vårt team kommer att se till att den perforerade delen är inställd på rätt sätt, vilket möjliggör enkel avrivning eller avskiljning enligt önskemål. Det här alternativet ger funktionalitet och bekvämlighet till dina hängetikettklistermärken och gör dem idealiska för applikationer som kuponger, biljetter eller produktinformation som kan avlägsnas eller lossas.
 

Fastnat för klistermärkesidéer?

Låt dig inspireras av dessa relaterade klistermärkesfunktioner och produkter som vi tror att du kommer att älska. Vad kommer du att skapa härnäst?