Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Anpassade
SINGLE STICKERS PÅ ARK

För enkel användning varje gång.

Använd din kreativitet för att skapa en samling personliga klistermärken med våra klistermärkesark. Om du vill märka upp dina produkter, göra din utrustning mer personlig eller skapa den perfekta giveawayen, är våra klistermärkesark gjorda för att ge liv åt dina designs. Dra av, klistra och imponera - varje gång.

Vi säkerställer varje design före produktion.
Har du en förfrågan? Lämna en kommentar.
Göe egna etiketter på ett ark
 
Enkel applicering
Lätta att ta av
Materialeffekter
Se till att dina klistermärken sticker ut
Precision och perfektion
Upplev vår knivskarpa produktion
 
 

Gör dina val för att skapa klistermärken

Detta väl gäller för de enskilda klistermärkena, inte arket, som är standardiserat för optimal användning.

 
 

Klistermärken som passar till det mesta

Dyk in i en värld där kreativiteten inte känner några gränser. Detta är din chans att sätta prägel, märka upp, personifiera och fritt välja dina egna färger och unika detaljer. Vare sig du väljer att märka upp din produkter, personifiera dina prylar och utrustning, eller skapa unika freebies för ditt nästa event, är våra klistermärken på ark skapade för just dina behov.

 
 

Beställ Single Stickers på Ark

  • Gör dina val gällande form, material, storlek och antal
  • Ladda upp fil med din klistermärkesdesign
  • Redigera bilden i vår editor (valfritt)
  • Obs: Förhandsvisningen i vår editor visar dig det enskilda klistermärket, inte hela arket
  • Obs: Storleken på arket är standardiserat och varje beställning får vår personliga touch för att säkerställa att det är optimerat
  • Om du har önskemål gällande dimensionerna eller layouten av din design, lämna då en kommentar i editorn
  • När du är klar med dina val; lägg arket i kundvagnen, lägg eventuellt till fler produkter och lägg sen din beställning!

Vi kommer att skicka en bekräftelse till dig via e-post så snart beställningen har mottagits och granskats. Du kan kontakta oss genom att skriva en kommentar när du lägger beställningen eller via e-post. Vi erbjuder utökad kundsupport till företagskunder och även samarbeten. Hör av dig!

Produktfunktioner
Form Konturskuren, Rund, Oval, Fyrkantig, Rektangel, Rundade hörn
På ark Ja
Fullfärgstryck Ja
Storlek Max 27.5 cm (10.8") på en sida
Material Tillgängliga på alla material
Arken finns tillgängliga på alla våra material, inklusive vit vinyl, holografisk, pixiedust, prismatisk, glitter, spegel och papper, samt hi-tack och low-tack varianter. Kontakta oss om du har några frågor eller speciella önskemål!
Genom att använda vårt designverktyg kan du specificera storleken och formen på dina klistermärken och skräddarsy dem exakt efter dina behov. Dimensionerna på arket och antalet klistermärken på varje ark beror på dina val. Vi erbjuder standardiserade arkstorlekar och säkerställer optimal materialanvändning för att effektivt rymma din design. Max storlek för varje ark, och därmed även ett klistermärke, är 275 mm i bredd.
Det finns inga gränser för din kreativitet. Från personliga foton och logotyper till egen konst och text, så länge din design följer våra tryckriktlinjer, kan vi förverkliga dem.
Efter att vi mottagit din beställning granskar och optimerar vårt team varje design manuellt för att säkerställa att den är perfekt lämpad för tryck. Om vi behöver göra några justeringar kommer vi att kontakta dig direkt.
Våra klistermärken är gjorda för att hålla länge. Tryckta på högkvalitativt, hållbart material, är de motståndskraftiga mot vatten, solljus och repor, vilket gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Denna hållbarhet gäller för alla material utom papper, och varierar beroende på det laminat du väljer.
Produktionstiderna kan variera beroende på beställningens storlek och specifikationer, men vi strävar efter att få dina klistermärken till dig så snabbt som möjligt. Standardbeställningar skickas vanligtvis inom några arbetsdagar.
 

Vad våra kunder säger om Singlar på ark

 
Trustpilots star ratings
5 / 5 • 2 kundomdömen
Kvalitet
Trustpilots star ratings 5 / 5
Värde för pengar
Trustpilots star ratings 5 / 5
Bruksgården Malin,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
En toppen produkt , värt sitt pris och snabb leverans
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Henrik,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Bra kvalitet och fin produkt för ändamålet.
Kvalitet Trustpilots star ratings
Värde för pengar Trustpilots star ratings
Mer Kundomdömen
 

Behöver du inspiration för dina klistermärken?

Vi har ett stort utbud av material och funktioner som vi tror att du kommer att älska. Kolla in några av alternativen nedan. Vad för typ av klistermärke kommer du att skapa härnäst?