Gör självlysande klistermärken

Skapa coola klistermärken som lyser upp i mörkret

Förgyll din dag med egendesignade självlysande klistermärken. Skapa egna klistermärken som lyser upp när det mörknar. Ett perfekt sätt att dekorera för festen, eller skapa effekter på ditt sticker. Alla kommer älska effekten i detta material.


Varför älskar vi självlysande klistermärken?

 • De får oss att känna oss som ett barn igen
 • Skapa en självlysande stjärnhimmel med egna konstellationer - där bara din fantasi sätter stopp
 • Dessa självlysande stickers kommer lysa upp natten under många år framåt
 • Du kan göra alla vita eller transparenta delar av din design självlysande
 • Materialet kommer att se ut som en helt normal klistermärke i dagtid
 • De funkar lika bra utomhus som inomhus

Gillar du tanken, men behöver lite inspiration?

Med självlysande klistermärkena kan du göra unika klistermärken, i alla former, och få den att lysa om natten. Med detta klistermärkesmaterial kan du skapa hela Vintergatan med stjärnor och planeter och klistra upp i barnens (eller ditt) sovrum. De kan fungera som små nattlampor och vara trevliga att titta på en sömnlös natt. Vill du lägga till några ytterligare säkerhetsåtgärder på jobbet eller hemma? Sätt ett självlysande klistermärke på saker som brandsläckare, ficklampor och säkerhetsutrustning.

Glansig eller matt laminat?

Glansiga klistermärken

Letar du efter det klassiska klistermärket med en len och glansig yta? Då är det klistermärken med högglansig laminat som är det rätta valet för dig. Det är ett hållbart material som tål solljus och passar därmed utmärkt utomhus.

Matta klistermärken

Är du på jakt efter ett klistermärke med slät och mjuk yta – utan att ändra färgmättnaden? Matta klistermärken har en satinyta som inte reflekterar ljus. Du kan använda matt laminat över exempelvis holografiska eller glittriga klistermärken för att tona ner effekten av materialet. Klistermärken med matt laminat gör sig bäst inomhus och ska helst inte exponeras för direkt solljus.

Glansigt och matt laminat kan användas på alla material förutom 3D/Epoxy och Återvunnet papper 

Die cut eller kiss cut - Du väljer!

Vänta, vad är die cut?

Die cut är en term som används inom bland annat klistermärkes-branschen som berättar hur man beskär eller stansar klistermärken. Ska man översätta det kan man säga kontur- eller figurskuret. Vilket innebär att klistermärket, hela vägen igenom pappret, kommer vara utskuret anpassat efter ditt klistermärke.

Och kiss cut?

Kiss cut eller toppstansat är, till skillnad från die cut, enbart skuret genom vinylen men inte pappret på baksidan. Klistermärket kommer alltid ha ett fyrkantigt papper eller ark bakom. Oberoende om du väljer toppstansat eller konturskuret klistermärket kommer de se exakt likadant ut när du klistrar upp det.

Självklart kan vi skriva ut runda, ovala, fyrkantiga och alla andra former på klistermärket

Självlysande klistermärke spöke - StickerApp

@owlskulls

Självlysande klistermärke dödskalle - StickerApp

@mpgautheron

Äventyr väntar självlysande klistermärke - StickerApp

@noshooe

Självlysande klistermärke på en manet- StickerApp

@kerinewton

De självlysande detaljerna

Bara så du vet, klistermärkena måste utsättas för ljus i minst 5-10 minuter innan de kommer att lysa. Stäng sedan av lamporna och se dem lysa upp! Du kan få vilken del som helst på ditt sticker att lysa! Lägg bara en kommentar när du beställer så hjälper vi dig. Du kanske också själv lägga in ett vitlager på din fil/klistermärke så blir det precis som du vill.

 

 

 • Fullfärgstryck + vit
 • Transparenta och vita områden kommer att lysa
 • Prismatisk metallisk film i polypropylen, permanent klister
 • PET-laminat med UV-skydd för att skydda mot väder och solljus
 • 2-4 år utomhusbruk
 • PVC-fri produkt

 

 

Pris från 415 kr för 111 st