Egna klistermärken på ark

Klistermärken inom ett klistermärke? Hörrni, det är helt möjligt. Om du är en som tycker att “desto mer, desto bättre”, är stickers & klistermärken på ark grejen för dig.


Börja här

GRATIS FRAKT
Sverige

OMEDELBAR KORREKTUR
I vår editor

TOPPKVALITET
Egendesignade klistermärken

VÄDERBESTÄNDIGA
2-4 års hållbarhet utomhus

Vad är grejen med klistermärken på ark?

Det här gänget klistermärken eller stickers är precis vad det låter som – flera stickers på ett enda ark. Och dem kommer i oändligt många olika utföranden.

Holographic Sticker Sheet for Halloween by StickerApp

Okej. Vad exakt är klistermärken på ark? Jo. Typ vad det låter som – flera olika klistermärken på ett enda blad. Det smarta med dem är att du kan lägga till ett helt gäng olika designs, utformat på vilket sätt du vill. Och dem är verkligen anpassningsbara – hela vägen ner till arkets form. Det finns inget som säger att den behöver vara rektangulär eller fyrkantig (om du inte vill det så klart). Gör ett hjärta. Eller en döskalle. Eller vad som än kittlar dig. Och om du tänker att de faktiska klistermärkena också kan komma i vilken form som helst, så har du helt rätt. Hur du väljer att placera ut dem är helt och hållet upp till dig, så varför inte gå lite bananas?

Olika material på stickers du skapat själv?

Hur är det med material. Jo. Välj fritt mellan vilket som.* Brunt papper? Check. Holografiskt? Dubbelcheck. Vinyl, prismatiskt eller transparent? Check, check, check. Och om du väljer ett av våra vinylmaterial, kan du få ett matt finish istället för en glansig (låt oss bara veta i kommentarsfältet innan du lägger din beställning).

Och storlek då? Du kan göra arket så stort som 270x270 mm, och dina klistermärken så små som 2,5 x 2,5 cm. Du kommer behöva både ha utfall och säkerhetsmarginal på 2 mm mellan varje klistermärke, och till arkets kant. Kolla in bilden nedan så blir det lite tydligare.

 Bleed

  Skärlinje

 Safe zone

 Full image bleed

Viktigt! 2 mm marginal, och 2 mm mellan varje klistermärkes skärlinje  


Skapa ditt eget ark med stickers

 

Hur gör man stickers på ett ark?

Att göra egna ark med klistermärken/stickers är lätt som en plätt. Följ bara stegen nedanför – sen är det bara att vänta på att dina klistermärken ska dimpa ner i brevlådan.

  • Välj Fyrkantig som skärlinje.
  • Fyll i den Storlek du vill ha för hela arket.
  • Välj Antal och Material.
  • Ladda upp din fil som Vector PDF eller PSD. Den behöver vara i lager – dels ett lager med själva designen för klistermärkena, dels ett lager med skärlinjer (ta en titt här nedanför). Om du vill ha en bakgrund på arket som inte är en del av själva klistermärkenas design, så behöver den vara ett separat lager också. Glöm inte utfallet och säkerhetsmarginalen bara.
  • Lämna en kommentar på din beställning att det ska vara ett ark. Och glöm inte låta oss veta om det är något annat du vill ha, som en matt finish.


Det är allt, hörrni.
Och förresten, du behöver ju lägga till den i kundvagnen också men det är ju givet.

OBS! Vill du ha hjälp med hur man gör egna skärlinjer, kolla in vår support-sida för hur man gör egna ark.


Skapa ditt eget ark

Lite inspo till ark med klistermärken?

Kolla in några av de snygga verken nedan, alla skapade av er. En hel radda av olika former, storlekar och material som bara visar att våra klistermärken på ark är precis lika anpassningsbara som vi får dem att framstå.

Sticker Sheet by Mighty Short Design Co
Sticker Sheet by Lilla Stationary
Sticker Sheet by Dead but Delicious
Sticker Sheet by David Leutert
Close up on Sticker Sheet by Mighty Short Design Co
Close up on Sticker Sheet by Lilla Stationary
Close up on Sticker Sheet by Dead but Delicious
Close up on Sticker Sheet by David Leutert


Tack till @mightyshort, LillaStationery, Dead but Delicious och @davidleutert för dessa finfina verk.