Konturskurna
Klistermärken

Klistermärkenas moder. Det här individuellt skurna gänget är vår mest populära produkt och det är inte svårt att förstå varför – konturskurna klistermärken & stickers (stansade eller die-cut som dem också kallas) är oslagbara när det kommer till att visa upp din design.


Börja här

GRATIS FRAKT
Sverige
OMEDELBAR KORREKTUR
I vår editor
TOPPKVALITET
Egendesignade klistermärken
VÄDERBESTÄNDIGA
2-4 års hållbarhet utomhus

Vad är grejen med kontursskurna klistermärken?

Allt handlar om skärlinjen, hörrni. Stansade, figur- eller konturskurna klistermärken skärs ut exakt till formen av din design. Och så kommer de mer eller mindre i precis den storlek och material som du vill. Snacka om noll begränsningar, va?

Stansade klistermärken - en röd katt - StickerApp
Figurskuret klistermärke med en dödskalle - StickerApp
Gör egna konturskurna klistermärken - StickerApp

Dessa klistermärken, till skillnad från kiss-cut (topp-stans), är skurna genom både vinylen och pappret vilken innebär att din design inte behöver tävla med något omkringliggande material. Och vet du? Skärlinjen kan vara sådär super-detaljerad och vi lovar att det ändå kommer se tiptop ut (inga klumpiga konturer alltså).

Figurskurna klistermärken i olika material

Och material då? Skaffa dem i borstad aluminium, holografiskt eller återvunnet papper. Eller egentligen vilket material* som helst – det finns liksom ingen anledning att vara återhållsam. Förresten, om du kör på ett vinylmaterial, så kan du välja mellan en glansig eller matt yta. Schysst, va?

Inga begränsningar gällande storlek heller. Typ. Du kan göra dem så små som 2,5 x 2,5 cm och så stora som 122 x 122 cm (stort, vi vet).

Förresten. Om ditt klistermärke eller sticker uppfyller kraven, så kan vi lösa skårat papper på klistermärkets baksida (för enklare borttagning). Och på tal om klistermärkets baksida – om du kör på vinyl som material, kan du trycka vad du vill på klistermärkets back paper.

Reptåliga & väderbeständiga stickers

Nästan alla våra material är reptåliga och väderbeständiga, vilket innebär att de kommer se bra ut år efter år oavsett vart du sätter dem. En annan bra grej? Inget pillrigt klister som blir kvar när du väl tar bort klistermärket. Men för att vara på den säkra sidan, undvik Heavy Duty – ett material anpassat för de mest extrema förhållanden, som kan lämna en rest eller två efter sig (inget som inte kan tas bort med lösningsmedel dock).


Skapa egna konturskurna klistermärken


*Domeklistermärken funkar tyvärr inte på grund av sin polyuretanharts-kupol.

Lite inspo till egna stansade stickers?

Kolla in några av de snygga stickers nedan, alla skapade av er. En hel radda av olika former, storlekar och material som bara visar att våra konturskurna klistermärken är precis lika anpassningsbara som vi får dem att framstå.