Gör egna holografiska klistermärken

Ge dina klistermärken en nice shiny känsla med vårt holografiska material. 

Detta snygga material ger en "psykedelisk look" på dina klistermärken. Du väljer själv om hela designen ska vara holografisk eller bara delarav den. Vad du än väljer så kommer du älska den oljiga regnbågskänslan.


Varför älskar vi holografiska stickers?

 • Först av allt, vem älskar inte holografiska stickers? De är ju bara så himla snygga!
 • De fäster bra på nästan alla material och har en lång hållbarhet
 • Detta material kan piffa upp vilken företagslogga som helst, utan att det påverkar ditt företags färger!
 • Holografiska stickers står alltid ut lite extra
 • Du kan själv välja vilken färg som ska vara holografisk. Istället för en vanlig regnbågsnyans kan du göra rosa, blå eller gul färg holografisk. Holografiskt material funkar med alla CMYK-färger.
 • Möjlighet att printa på baksidan av stickern.

Gillar du tanken, men behöver lite inspiration?

Att skapa en sticker ska vara enkelt och gå fort, tycker vi. Ta bara en bild på dina barn, deras leksaker eller vad som helst och lägg in den i vår editor. Där kan du välja att få materialet holografiskt. Önskar du ha hologfafisk effekt på vissa delar eller ska hela klistermärket vara holografiskt – välj själv vad du tycker om bäst!

Om du har ett företag är det idag väldigt enkelt att låta produktfotograferingen skötas av en mobiltelefon. Vill du ta det ett steg till kan du snabbt skriva ut ett gäng stickers som är perfekta för att dela ut på t.ex. mässor, på kundmöten eller bara markera upp på lagret eller i butiken.

 

Holografiskt klistermärke på människor i rymden - StickerApp

Rymdmänniskor - Holografiskt klistermärke av @dimitrisvovlas

Holografiskt klistermärke med penna i håret - StickerApp

Flicka med en penna i håret - Holografiskt klistermärke av @adrien.ghenassiaa

Kinky monster Holografiskt klistermärke - StickerApp

Lite kinky monster - Holografiskt klistermärke av @knusperlaf

Holografiskt klistermärke - StickerApp

Ondskefull get - Holografiskt klistermärke av @amanda.tulacz

De holografiska detaljerna

Om du väljer att endast göra vissa detaljer av din design i holografiskt, skriv då en kommentar så löser vi det åt dig. Du kan också välja att anväda dig av vitlager om detta är något du jobbar med, annars lämna bara en kommentar om hur du vill använda dig av vårt holografiska meterial.

 

 

 • Möjlighet att printa på baksidan av stickern
 • Välj mellan matt eller glansigt laminat
 • Fullfärgstryck + vit
 • Metallisk film i polypropylen med permanent klister
 • PET-laminat med UV-skydd för att skydda mot väder och solljus
 • 2-4 års utomhusbruk
 • PVC-fri produkt

 

Skapa sköna klistermärken med holografiska effekter

Med hjälp av vårt breda utbud av material kan du mer eller mindre skapa vilket klistermärke, eller sticker, som helst. Den holografiska effekt som du kan skapa på klistermärken ger en lite oljig skön känsla. Och självklart bestämmer du själv vart denna effekt ska vara på din sticker.

Om du är duktig på t.ex. Photoshop kan du själv lägga ett vitlager som du laddar upp vid beställning av klistermärket så fixar vi det precis efter ditt egna konstverk. Men det går självklart bra för dig som inte är lika grafiskt lagd att få holo-effekten på rätt ställe – skicka bara med en kommentar så fixar vår kunniga support detta åt dig.

Från mobilen till sticker - snabbt & smidigt

Att skapa en sticker ska vara enkelt och gå fort, tycker vi. Ta bara en bild på dina barn, deras leksaker eller vad som helst och lägg in den i vår editor. Där kan du välja att få materialet holografiskt. Önskar du ha holografisk effekt på vissa delar eller ska hela klistermärket vara holografiskt – välj själv vad du tycker om bäst!

Om du har ett företag är det idag väldigt enkelt att låta produktfotograferingen skötas av en mobiltelefon. Vill du ta det ett steg till kan du snabbt skriva ut ett gäng stickers som är perfekta för att dela ut på t.ex. mässor, på kundmöten eller bara markera upp på lagret eller i butiken