Tål klistermärken diskmaskin?

Låt inget förstöra ditt klistermärkes upplevelse, inte heller diskmaskinen!

Det kan vara besvärligt när ditt favorit klistermärke som du har på din mugg tappar sin färg eller löses upp efter att ha tvättats i diskmaskinen.

Lugn! Inte när det gäller våra material med laminat på klistermärken (förutom kraft material) . Det är nämligen så att våra klistermärken tål diskmaskin och ändå behåller sina fantastiska färger!

Så vad gör Stickerapps klistermärken annorlunda? Jo, de är gjorda av högkvalitativ material och genomgår en särskild härdningsprocess som gör dem tåligare och mer motståndskraftiga mot vatten och värme. 
Med andra ord är materialen (förutom kraft material) speciellt designade för att klara av höga temperaturer och starka tvättmedel, vilket gör dem perfekta för användning på föremål som vanligtvis tvättas i diskmaskinen, såsom muggar, tallrikar och glas.

När du använder StickerApps klistermärken kan du vara säker på att dina dekorationer kommer att hålla sig fina även efter upprepade tvättomgångar i diskmaskinen. Så varför inte lägga till lite extra stil och färg till dina favoritföremål?


Användning

För att applicera klistermärkena på dina föremål behöver du bara rengöra och torka ytan ordentligt för att se till att den är fri från smuts och fett.
Sedan kan du enkelt placera klistermärket på ytan och pressa försiktigt för att få det att fästa ordentligt.


Andra frågade också

Visa alla (6)