Hur gör man egendesignade klistermärken?

Hittar du inte det du söker efter på färdiga klistermärke eller kanske du vill designa dina egna klistermärke, etiketter till presentpåsar, dekaler eller till och med logga för företaget? Användningsområden är oändliga, det enda du behöver är att släppa fantasin fri!

Med egendesignade klistermärken kan du istället för att uttrycka dig med ord kan du uttrycka dig med egendesignade klistermärken på ett personligt och kreativt sätt. Det kan vara allt från favoritcitat till etiketter.
Det finns även möjlighet till att välja materialet på klistermärken och vilken form den ska ha; rund, fyrkantig osv. Och enkelt är det! Ändå har vi valt att beskriva stegen nedan:

Guide hur man beställer egendesignade klistermärke

1. Välj skärning
    Börja med att välja skärning på klistermärket. Ska de vara konturskurna eller runda? Det finns flera val att välja mellan.

2. Välj storlek och kvantitet
    Nu är det dags att välja storlek och kvantitet på dina klistermärken. StickerApp erbjuder en mängd olika storlekar och kvantiteter för att passa dina behov. Tänk på hur du planerar att använda dina klistermärken när du väljer storlek och kvantitet.

3. Välj Material
    Det finns flera olika material att välja mellan. Klicka på pilen vid specialmaterial, så får du fram materialen. Tänk på vad dina klistermärken kommer att användas till och välj det material som passar bäst.

4. Ladda upp designen till StickerApp
    När du har skapat din design i ditt valda program kan du ladda upp den till StickerApps webbsida. Detta gör du genom att klicka på "Ladda upp bild" eller dra in den direkt på hemsidan. (viktigt att känna till filformaten som stödjer CMYK innan beställningen)

5. Lägga till maskerade effektlager
    I nästa steg har du möjlighet att lägga till maskerade effektlager endast vid val av dessa material: holografisk, transparent, glitter, prismatisk, borstad aluminium och spegelvinyl. Detta genom att ladda upp en fil eller skriva instruktioner för ditt klistermärkeseffekt.

6. Välj laminat
    Välj vilket laminat du vill ha på dina klistermärken; matt eller glansigt. Glansigt laminat skyddar klistermärkena från repor och UV-strålar för att säkerställa att de håller längre.

7. Skriv meddelande
    Har du önskemål eller vill tillägga något, exempelvis rikligt svärta eller fönsterklistermärke m.m kan du skriva det i meddelanderutan

Guide hur man beställer

8. Ändra storlek, antal klistermärken, skärning eller material
    Vill du ångra eller ändra storlek eller antal klistermärken behöver du inte gå tillbaka, utan du kan göra det på samma sida. Samma gäller skärning och material.

9. Text på klistermärke
    Vill du ha en text på klistermärket, kan du både skriva och välja färgen på textstilen. Sedan kan du välja vart den ska vara och det gör du genom att klicka på texten och dra i den.

10. Välj motiv
    Om du vill piffa till klistermärket ännu mer och göra det mer unikt och personligt, kan du välja bland våra olika motiv. Du kan välja en kategori som passar din design, och sedan välja ett motiv som passar bäst.

11. Kontrollera design och beställ
    Innan du slutför din beställning, se till att kontrollera din design noggrant för eventuella stavfel eller andra misstag. När beställningen är lagt kan vi inte göra några ändringar. När du är nöjd med designen kan du slutföra din beställning genom att klicka på "Lägg i varukorg" och sedan följa instruktionerna för att slutföra din beställning.

KLART!

Visst var det busenkelt!

Hur gör man...

Visa alla (10)