Hur gör man egen skärlinje på klistermärke?

Visst är det häftigt att välja eget skärlinje på klistermärke? Det är alltid bra att läsa om egen skärlinje innan man beställer.

Egen skärlinje på klistermärke

 

Beställa en egen skärlinje på klistermärke?

Här kommer steg för steg:

1. Välj skärning
Börja med att välja konturskuret i skärning på klistermärket

2. Välj storlek och kvantitet
Nu är det dags att välja storlek och kvantitet på dina klistermärken. StickerApp erbjuder en mängd olika storlekar och kvantiteter för att passa dina behov. Tänk på hur du planerar att använda dina klistermärken när du väljer storlek och kvantitet.

3. Välj Material
Det finns flera olika material att välja mellan. Klicka på pilen vid specialmaterial, får du fram materialen. Tänk på vad dina klistermärken kommer att användas för och välj det material som passar bäst.

4. Ladda upp designen till StickerApp
När du har skapat din design i ditt valda program kan du ladda upp den till StickerApps webbsida. Detta gör du genom att klicka på "Ladda upp bild". (viktigt att känna till filformaten som stödjer CMYK innan beställningen)

5. Lägga till maskerade effektlager
Nästa steg har du möjlighet att lägga till maskerade effektlager, endast vid val av dessa material: holografisk, transparent, glitter, prismatisk, borstad aluminium och spegelvinyl. Detta genom att ladda upp en fil eller skriva instruktioner för ditt klistermärkes effekt.

6. Välj laminat
Välj vilket laminat du vill ha på dina klistermärken, matt eller glansigt klistermärke. Laminat skyddar klistermärkena från repor och UV-strålar för att säkerställa att de håller längre.

7. Skriv meddelande
Har du önskemål eller vill tillägga något, exempelvis rikligt svart eller fönsterklistermärke m.m
Kan du skriva det i meddelande rutan

Guide hur man beställer

8. Ändra storlek, antal klistermärke, skärning eller material
Vill du ångra eller ändra storlek eller antal klistermärke behöver du inte gå tillbaka, utan du kan göra det på samma sida. Samma gäller skärning och material.

9. Text på klistermärke
Vill du ha en text på klistermärket, kan du både skriva och välja färgen på textstilen. Sedan kan du välja vart den ska stå och det gör du genom att klicka på texten och dra den.

10. Välj motiv
Om du vill piffa klistermärket ännu mer och göra det mer unikt och personligt, kan du välja bland olika motiv. Du kan välja en kategori som passar din design, och sedan välja ett motiv som passar bäst.

11. Kontrollera design och beställ
Innan du slutför din beställning, se till att kontrollera din design noggrant för eventuella stavfel eller andra misstag. När du är nöjd med designen kan du slutföra din beställning genom att klicka på "Lägg i varukorg" och sedan följa instruktionerna för att slutföra din beställning.

 

För mer avancerade instruktioner

 

CMYK i %

 

Välja egen skärlinje

Vill du skapa dina egna skärlinjer med hjälp av Adobe Illustrator kan du göra på detta vis:

 1. Öppna din illustration i Adobe Illustrator.
 2. Skapa din skärlinje som en bana.
 3. Skapa ett färgutsnitt som en spotfärg med namnet "die cut" och färgen:
  C 0
  M 100
  Y 0
  K 0
  Det vill säga100 % magenta.
 4. Spara din fil som PDF eller AI och använd den för att beställa dina anpassade klistermärken med. Du bör se att din skärlinje läses när du laddar upp din fil, om inte skriv en kommentar så att vi ser till att använda den. 

 

Låt oss veta om du har några frågor eller ytterligare önskemål!

 

 

 

Användningsområden Skapa eget klistermärke Material klistermärken


Hur gör man...

Visa alla (10)