Väder- & vattentåliga klistermärken

Alla* våra material när du egna klistermärken är 2-4 års vatten- och väderbeständiga. Detta innebär att klistermärkena klarar av regn, sol, snö och de kan till och med diskas i diskmaskin. Se bara till att fästa klistermärket i rumstemperatur och på en torr och rengjord yta.

Sprid ditt budskap med unikt designade klistermärken

Är du en artist som vill sprida din konst, budskap, göra reklam för framtida utställningar eller bara vill förgylla vardagen för en medmänniska passar våra klistermärken som klarar väder, vind och värme ett roligt och smart sätt. Alla våra klistermärkens material (förutom pappersklistermärken & satin matta etiketter) fungerar alldeles utmärkt att fästa på din cykel, bil, vägg eller vart nu du vill (och får). 

Trött på stökigt kök - använd etiketter som tål vatten!

Alla vet vi hur svårt det kan vara på ett kontor att sakerna hamnar på rätt ställe i diskmaskinen, i skåpen eller i rätt förvaringslådor. Skapa egna vita etiketter med tydliga budskap, du kan även få transparenta etiketter med egenskapat motiv, och sätt upp där det behövs för att skapa ordning. Är micron alltid smutsig - sätt klistermärke eller etikett med uppmanade budskap. Kiss på toaringen? En enkel påminnelse under toalocket med ett klistermärke.Gillar du att brygga egen dryck, sylt, såser eller kanske gjort ditt eget snus? Med våra klistermärken och etiketter kan du snyggt och enkelt märka dem på det sätt du alltid drömt om.

* förutom materialen "pappersklistermärken" och "satinmatta etiketter"

Användningsområden Skapa eget klistermärke Material klistermärken


Material

Visa alla (10)