Vad är Back paper print?

På StickerApp värdesätter vi våra kunders åsikter högt, så när du vill ha något gör vi allt som står i vår makt för att få det att hända. Det är därför vi nu har en ny funktion som heter back paper print, eller tryck på baksidan på klistermärket, tillgänglig på hemsidan. 

Varumärkesbyggande klistermärken

Vi har fått frågan många gånger, "Hur kan jag varumärket mina klistermärken/stickers utan att behöva förstöra min design på framsidan?" Du pratade... vi lyssnade... och förverkligade dina önskemål. Du kan nu skräddarsy dina egna klistermärken och lägga till ett tryck på baksidan för att göra ert Sticker ännu mer personligt.

Istället för att slänga det vita pappret på baksidan som du brukar, kan du nu få användning för det. Både smart och effektivt om du frågar oss.

Back paper print, bakpapperstryck öppnar upp en helt ny värld av möjligheter för dig, ditt varumärke och dina klistermärken. Vi är säkera på att ni är många som kommer komma igång med att skapa dina egna klistermärken på baksidan av papper, men först, låt oss gå igenom några grunder.

tryck på baksidan av klistermärket - StickerApp

 

Några saker att tänka på...

Så vad är bakpapperstryck egentligen? Som vi nämnde tidigare är det trycket på baksidan av ditt klistermärke som du annars skulle ha slängt i papperskorgen. Ett enkelt sätt att göra dina klistermärken unika, roliga och praktiska, allt på samma gång.

För anpassningsändamål behöver vi minst 2mm i säkerhetsmarginal för att se till att din baksidesdesign ser snygg ut. Kom bara ihåg att arbeta med en spegelvänd linje. Färgåtergivningen är också djupare, och glansen är mer subtil. Detta har att göra med materialegenskaper – varför inte använda denna skillnad i färg och glans för att verkligen lyfta ditt klistermärke?

LÄS OM BAKPAPPERSTRYCK 

 

Baksida Papper Utskriftsmaterial

Just nu finns papperstrycket på baksidan tillgängligt på vårt vinyl, holografiskt, spegel och transparent/genomskinligt material. Så du kan inte bara skapa ett tryck på baksidan utan det kan också ha en cool effekt på framsidan av ditt sticker, perfekt för alla olika tillfällen du kan tänka dig.

 

Vi är säker på att du redan har massor av idéer att börja med, men om du vill ha lite inspiration har vi gjort en lista för dig...

Ideer för back paper print på klistermärken

Unika visitkort:

Det perfekta sättet att få ditt visitkort att sticka ut från mängden. Lägg till din logotyp på framsidan med en passande holografisk-effekt eller varför som vinyl med ett matt laminat för att få den där extra lyxiga känslan. På baksidan kan du lägga till all kontaktinformation tillsammans med en bild på dig själv för att göra det ännu mer unikt. Möjligheterna att skapa något som passar ditt företag, varumärke eller personlighet är i stort sett oändliga.

Skapa Save The Date-inbjudningar:

Efter år av pandemi är det dags att börja planera för stora fester, bröllop och babyshower igen. Detta innebär också att allas schema snabbt kan bli upptaget vilket kräver att du har koll på saker och ting. Skapa söta, spara-datum-klistermärken med ett tryck på baksidan av konstverket och informationen är själva klistermärket. Nu kan alla som är inbjudna lägga in det direkt i sin kalender och förhoppningsvis innebär det inga fler dubbelbokningar i framtiden

Anpassad Skattjakt:

Medan vi fortfarande är inne på temat fester finns det ett annat roligt sätt på hur du kan använda klistermärken med papperstryck på baksidan... för barn. Lägg till en karta på framsidan och skriv ledtrådar på baksidan. Ett mer kreativt och roligare sätt att leda barnen till skatten de letar efter. 

Anpassade presentkort:

Det här är till dig, personen som jobbar på ett företag, kiosk eller butik där rabattkoder delas ut då och då. Kanske jobbar du i ett glassställ och vill dela ut rabattkoder på stranden. Lägg till en bild på en god glass på framsidan för att övertyga din potentiella kund om att en glass från din kiosk är allt de behöver denna varma sommardag. På baksidan kan du lägga till rabattkoden för att bli ännu mer övertygande.

Personliga klistermärken:

Kanske letar du bara efter något för att branda/varumärkesbygga dina klistermärken utan att behöva ändra ditt konstverk på framsidan. Med papperstryck på baksidan har du möjlighet att förbli din design framtill men lägga till din signatur, logotyp eller kontaktinformation på baksidan. 

Tryck dina recept: 

Är din passion för att baka eller laga mat och du vill inspirera andra med dina recept och bakkunskaper? Då är detta perfekt för dig, lägg till en bild av det goda du lagat på framsidan och lägg till receptet på baksidan tillsammans med ditt webbplatsnamn eller Instagram-konto för att driva mer trafik till dina plattformar.

Dags att bli kreativ

Detta är några ttillfällen då ett klistermärke på baksidan skulle vara fördelaktigt för dig, men det finns så många andra sätt. Det enda som kan stoppa dig just nu är din fantasi. Så använd din kreativitet och designa ett klistermärke med ett tryck på baksidan som är unikt, imponerande och roligt.

 

SKAPA DITT KLISTERMÄRKE

Skrivet av: Tilda 2022-03-25