Placeholder

Vanlig vit kvalitetsvinyl

Vårt mest mångsidiga och populära material för klistermärken & stickers.

Tryckt på vit premium vinyl med ett glansigt, UV- och väder beständigt laminat som ger dina klistermärken en lång livstid, även utomhus. Lämpligt för många användningsområden, från branding till packetering och mer. Vi printar på ett PVC fritt material som är miljövänlig. Det gamla PVC Vinyl materialet finns efter förfrågan.

 

  • Funkar bra med Back paper tryck
  • Vanligaste materialet vid skapande av klistermärken
  • Oslagbar tryckkvalité
  • Laminerad högglansig yta
  • Färger som tål solljus och utomhusbruk

 

Pris från 237 kr för 101 st

Skapa klassiska vinyl klistermärken

Klassisk vit vinyl är det absolut mest vanliga materialet när det kommer till klistermärken. Vi alla känner igen det från nästan alla klistermärken eller stickers vi klistrat på stolar, väggar, bilar och lådor genom livet. Anledningen är att det passar sig väldigt bra för att få fram färger och håller hög kvalitét. Materialet kan dessutom fästas nästan vart som helst.

Fullfärg-tryck på egna klistermärken

Vi arbetar med CMYK-tryck vilket innebär att hela färgskalan är tillgänglig. Detta gör att du som artist kan få dina konstverk tryckta precis så som du drömmer om. Men det gör också att du enkelt kan ta ett foto med din telefon och sedan skriva ut det – något som bara tar några minuter från att du tagit bilden. Det är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda. Från foto till leverans på bara några dagar. Ett roligt sätt att föreviga det där ögonblicket du aldrig vill glömma.

Kvalitets-Vinyl för utomhusbruk

Vår kvalitets-vinyl är även ett material på klistermärken som sitter kvar under lång tid. Du kan jämföra Vinylklistermärken med en Volvo – du kan alltid räkna med att den håller länge. Men det innebär såklart att du måste sköta om bilen, samma sak är det med stickers. Om du sätter upp klistermärket utomhus på torrt och plant underlag så kan du räkna med att de sitter där runt 4 år, utan att ta speciellt mycket stryk av varken regn, sol eller vind.  

Glansiga och matta stickers

Visste du att du kan köpa vinyl stickers i både matt och glansigt look? Våra glansiga vinyl klistermärken har det bästa skyddet för utomhusbruk med sin glansiga yta, medan det satinmatta klistermärket är mer anpassad för inomhusbruk.