Våra kunder säger Utmärkt 4.7 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Material av högsta kvalitet

Gör dina klistermärken unika

Skapa helt unika klistermärken i specialmaterial som skapar coola effekter - se alla klistermärkesmaterial nedanför! 
Kombinera med andra egenskaper - hål för skapa hängetiketter, tryck på baksidan av klistermärket. Välj mellan olika laminat för att ge rätt känsla eller bläck som reagerar på UV. Klistermärket kan vara i nästan vilken form som helst, konturskruret eller på ark, toppstansat. Detta ger en oändlig möjlighet att skapa precis det stickers som önskas.

Fler stickers-grejer

Paket med klistermärken av i olika material. Beställ ett provpack

För att du ska få en känsla av hur hög kvalite våra klistermärken är av, kan du beställa en provpack

Gör egna klistermärken i olika former och i olika material. användningsområde

Kolla in alla våra klistermärken för att hitta något som passar dig

Ashprice kanske läser StickerApps blogg? Blogg

Vill du veta med om vad som händer i klistermärkesvärlden? Kolla in vår blogg.

Material & effekter till klistermärken

För att göra ditt klistermärke precis som du vill ha det har vi en stor mängd material. Allt från den vanliga vinyl ytan vi alla är bekanta med till sköna vibbar med holografiska, prismatiska och glittriga effekter. Men också självlysande material där inte en stjärnorna är långt borta, och våra transparenta klistermärken att placera på t ex rutor eller bara skapa en skön effekt på din konst. Jobbar du inom industri eller behöver markera ut vägriktning så har vi klistermärksmaterial, heavy duty som är anpassade för detta. För den miljömedvetna har vi material i återvunnet papper som ger klistermärket en 100% hemmagjord känsla. 

Skapa & skriv ut helt unika stickers

Tack vare vårt stora utbud av material så har du som kund möjligheten att anpassa, skapa och printa stickers som aldrig förr. Du kan få dina klistermärken konturskurna, kiss cut eller på ark. Det finns egentligen ingen gräns för vad du kan hitta på med dina klistermärken. Vi på StickerApp ser dagligen nya konstverk, användningsområden och sätt att arbeta med de olika material vi erbjuder. Allt från att dekorera sitt bröllop med roliga bingospel på klistermärken, etiketter på egenbryggda drycker eller som konst. I editorn kan du anpassa ditt sticker eller skapa ett helt nytt. Du som artist eller designer som sitter i t ex procreate eller photoshop kan ladda upp din färdiga fil för att få effekterna på klistermärket av våra material. Snabbt enkelt och väldigt roligt sätt att sprida det man önskar.

Vilket material är bäst för ditt klistermärke?

 

 • Vinyl - Det mest sålda materialet som fungerar i nästan alla situationer. Vinyl med glansig laminat är väder- och UV-beständig och håller sig blank och färgglatt i upp till fyra år utomhus..
 • Holografiskt - Om du vill att ditt klistermärke, eller delar av det, ska vara iögonfallande psykedeliskt..
 • Glitter - Det här materialet ger dig riktigt seriöst glänsande och skimrande mönster som ingen kan motstå..
 • Prismatisk - Om du vill ha ett klistermärke med härlig retrokänsla. Då är prismatiska det rätta alternativet. 
 • Spegel - Ett klistermärke så blankt att du kan se dig själv i det. Och du kan uppnå metalliska färger som ser ut som guld, koppar eller brons!
 • Transparent - Vill du sätta ditt klistermärke på ett fönster eller skapa en cool genomskinlig effekt väljer du det genomskinliga vinylklistermärket.
 • Borstat aluminium - Perfekt för dig letar efter ett metalliskt klistermärke som glänser som naturligt aluminium för att krydda ditt klistermärke.
 • Självlysande - Det bästa materialet, och det enda(?), att använda när du vill visa upp dina klistermärken i mörkret. Perfekt om du vill förvandla ditt tak till ett himlavalv..
 • Återvunnet papper - För dem som bryr sig om miljön. Tillverkad av 100 % återvunnet brunt papper. Men kan naturligtvis tryckas i vilken färg som helst.
 • Heavy duty - Det här är ett klistermärke med industriell styrka. Sätt det i en ugn eller låt traktorn köra över det. Det kommer att sitta på plats i flera år utan att förlora sitt syfte.  
 • Epoxy 3D - Du letar efter ett klistermärke som sticker ut, på riktigt. Ger klistermärket en 3D-effekt och är perfekt för t ex branding.
 • Avtagbar - Klistermärken som är tillverkade med ett avtagbart klistermärke för icke-permanent användning. Klistra bara upp den på en slät yta och när du vill flytta den; gör det och placera den någon annanstans.

Köp ett presentkort