Gör egna vinylklistermärken

Gör och skriv ut helt egna och unika klistermärken, stickers eller etiketter i vårt mest mångsidiga och populära material: Vinyl 

Vårt mest mångsidiga material är vinyl. Vinylklistermärken är slitstarka och passar utmärkt för inomhus- och utomhusbruk. Klistermärken gjorda med vinyl tål alla typer av väder och är UV-skyddade vilket gör att de förblir glänsande och färgrika upp till 4 år utomhus. OBS! De funkar till och med att köra i diskmaskinen, testa så får du se.

 

Varför älskar vi vinylstickers?

Klistermärken har en mängd användningsområden 

 • Passar perfekt på en bärbar dator, vattenflaska eller telefon för att sprida ditt budskap eller konst
 • Du kan sätta upp dem på bilrutan eller dekorera ditt skyltfönster
 • Klistermärket är enkelt att ta av från pappret på baksidan
 • Kvalitetsklister som gör att du kan flytta på klistermärket utan att det tappar sin egenskap (till viss gräns såklart)
 • Hög kvalité på stickers och trycket vilket gör dem trevliga att titta på
 • Vinylen är reptålig. Sätt dem på skateboarden, på golvet eller ytterdörren och testa själv hur länge de klarar sig!

Gillar du tanken, men behöver lite inspiration?

Med vår unika editor kan du anpassa din design eller logga precis som du vill. Du kan också skapa klistermärket direkt i editorn och sen skriva ut dem på vårt vinylmaterial. Färgerna kommer att framträda sätt mot den vita vinylen med perfekt färgåtergivning - med en wow-effekt. Sätt dem på surfbrädan, bilen, kökslådorna, salsaburken eller hjälmen - Listan är oändlig på hur vinylklistermärken kan användas. 

 

Detta klassiska klistermärkesmaterial är idealiskt för nästan alla klistriga situationer.


Glansigt eller matt laminat?

Glansiga klistermärken

Letar du efter det klassiska klistermärket med en len och glansig yta? Då är det klistermärken med högglansigt laminat som är det rätta valet för dig. Det är ett hållbart material som tål solljus och passar därmed utmärkt utomhus.

Matta klistermärken

Är du på jakt efter ett klistermärke med slät och mjuk yta – utan att ändra färgmättnaden? Matta klistermärken har en satinyta som inte reflekterar ljus. Du kan använda matt laminat över exempelvis holografiska eller glittriga klistermärken för att tona ner effekten av materialet. Klistermärken med matt laminat gör sig bäst inomhus och ska helst inte exponeras för direkt solljus.

Glansigt och matt laminat kan användas på alla material förutom 3D/Epoxy och Återvunnet papper 

Die cut eller kiss cut - Du väljer!

Vänta, vad är die cut?

Die cut är en term som används inom bland annat klistermärkes-branschen som berättar hur man beskär eller stansar klistermärken. Ska man översätta det kan man säga kontur- eller figurskuret. Vilket innebär att klistermärket, hela vägen igenom pappret, kommer vara utskuret anpassat efter ditt klistermärke.

Och kiss cut?

Kiss cut eller toppstansat är, till skillnad från die cut, enbart skuret genom vinylen men inte pappret på baksidan. Klistermärket kommer alltid ha ett fyrkantigt papper eller ark bakom. Oberoende om du väljer toppstansat eller konturskuret klistermärket kommer de se exakt likadant ut när du klistrar upp det.

Självklart kan vi skriva ut runda, ovala, fyrkantiga och alla andra former på klistermärket

Monster Vinyl klistermärke - StickerApp

Monster - Vinyl klistermärke av @iamasinner

Haj i kjol - Vinyl klistermärke - StickerApp

Haj i kjol - Die cut vinyl klistermärke av @krystansaintcat

Dödskalle och orm Vinyl klistermärke - StickerApp

Dödskalle med slingrande orm - Vinyl klistermärke av @lowcloudcanada

En brottare med mästarbältet Vinyl klistermärke - StickerApp

En mästare - Konturskruret vinyl klistermärke av @mannymcflyoriginals

Vinyldetaljerna

När du väljer vinyl kommer ditt klistermärke tryckas på självhäftande vit premiumvinyl med högglansigt väderbeständigt laminat. Detta laminat kommer göra att dina stickers klarar utomhusmiljö upp till 4 år. Vi trycker oftast klistermärken på ett miljövänligt PVC-fritt material. 

 

Klistermärke / Sticker Material Vinyl:

 

 • Går att få med tryck på baksidan av klistermärket
 • Välj mellan matt eller glansigt laminat
 • Fullfärgstryck i CMYK
 • Vanligaste materialet vid skapande av klistermärken
 • Oslagbar tryckkvalité
 • Laminerad högglansig yta
 • Vit premium PP-film med permanent lim
 • PET-laminat med UV-skydd
 • Tål solljus och utomhusbruk

 

Skapa klassiska vinyl klistermärken

Klassisk vit vinyl är det absolut mest vanliga materialet när det kommer till klistermärken. Vi alla känner igen det från nästan alla klistermärken eller stickers vi klistrat på stolar, väggar, bilar och lådor genom livet. Anledningen till är att det passar dig väldigt bra är för att få fram färger och som håller hög kvalitét. Materialet kan dessutom fästas nästan vart som helst.

Fullfärgtryck på stickers

Vi arbetar med CMYK-tryck vilket innebär att hela färgskalan är tillgänglig. Detta gör att du som artist kan få dina konstverk tryckta precis så som du drömmer om. Men det gör också att du enkelt kan ta ett foto med din telefon och sedan skriva ut det – något som bara tar några minuter från att du tagit bilden. Det är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda. Från foto till leverans på bara några dagar. Ett roligt sätt att föreviga det där ögonblicket du aldrig vill glömma.

Kvalitets-Vinyl för utomhusbruk

Vår kvalitets-vinyl är även ett material på klistermärken som sitter kvar under lång tid. Du kan jämföra Vinylklistermärken med en Volvo – du kan alltid räkna med att den håller länge. Men det innebär såklart att du måste sköta om bilen, samma sak är det med stickers. Om du sätter upp klistermärket utomhus på torrt och plant underlag så kan du räkna med att de sitter där runt 4 år, utan att ta speciellt mycket stryk av varken regn, sol eller vind.  

Glansiga och matta stickers

Visste du att du kan köpa vinyl-stickers i både matt och glansig look? Våra glansiga vinyl- klistermärken har det bästa skyddet för utomhusbruk med sin glansiga yta, medan det satinmatta klistermärket är mer anpassad för inomhusbruk.