Webbutvecklare

Vi letar efter dig som är löjligt intresserad av programmering. Du ska såklart vara duktig på det också. Och vilja ta dig an allt: både front- och backend.

Lite om oss först

StickerApp är ett bolag inom digitalt tryck och e-handel, och har marknader i USA och Japan samt över hela Europa. Hos oss får kunden göra egna klistermärken och telefonskal online på ett snabbt och enkelt sätt.

Det är framförallt designers och småföretagare som handlar av oss, men även en hel del privatpersoner. Sen starten 2006 har vi vuxit till att bli över 70 anställda, och omsätter årligen runt 200 Mkr  (vi är globalt ledande på vår marknad).

Vi har ett mindre kontor i USA, men de allra flesta av oss sitter på huvudkontoret i Lomma. Under hösten 2021 flyttar vi till helt nya och superfina lokaler, inredda av arkitektbyrå.

Vi på StickerApp är ett avslappnat gäng som tycker såhär: att få ha kul och vara kreativ är ganska viktiga delar av jobbet. Vi tror helt enkelt att resultatet blir bättre då. Och att oavsett vad ens roll är, så är alla precis lika viktiga för att StickerApp ska gå så bra som möjligt.

Kolla gärna in oss på stickerapp.com och caseapp.com, och även våra instagram-konton @stickerapp och @caseapp, för att få en känsla för vilka vi är.

Vad vill vi ha?

Vi letar efter dig som vill jobba med både back end och front end utveckling. I korta drag är ditt uppdrag att underhålla och utveckla vår webbapplikation (den finns på 15 sajter / språk). Du kommer att ingå i ett team om 11 utvecklare, och jobba med ett gäng olika språk:

  • PHP
  • JavaScript / TypeScript / jQuery
  • HTML / CSS / SASS
  • MySQL, Redis

Har du inte jobbat med PHP tidigare, så är det helt ok. Vi lär dig.

Vem är du?

Att du älskar att programmera är ju givet. Du är en sån som förstår dig på ramverk, och ser fördelar med dessa samt att programmera objektorienterat.

Men annars då? Om du har erfarenhet är inget vi hänger upp oss på – du är välkommen oavsett om du är junior, senior eller helt nyexad.

Det enda som vi tycker är viktigt är att du är peppad på att lära dig (om du inte redan kan allt). I övrigt är du en kreativ person, som dessutom reder sig själv. Och vad menar vi med det? Jo. Att du vågar ta för dig plus tar ett stort ansvar för ditt jobb. Sen är vi på StickerApp ett sånt gäng som tycker att allas insats är lika värda, så det är ganska viktigt att du tycker likadant.

Intresserad?

Om du känner att det här är jobbet för dig, så skicka CV och ett personligt brev till rekrytering@stickerapp.com

Urval sker löpande.